Aktywne Wpisy

Salido +252
Minął 24. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
132 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
139 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
132 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
139 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-411243-36
Pobierz
Kam_sekwaw +1531
Wołam plusujących poniższych treści:
https://wykop.pl/wpis/77017987/plusujacych-zawolam-za-dwa-tygodnie-jak-dostane-od
Pulsujących zawołam do 31 lipca. ( ͡° ͜ʖ ͡°
https://wykop.pl/wpis/77017987/plusujacych-zawolam-za-dwa-tygodnie-jak-dostane-od
Pulsujących zawołam do 31 lipca. ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: 1000010897
Pobierz

Umowilem sie z jednym różowym miesiąc temu, że idziemy razem na wesele. 6 dni przed konsternacja, szok i niedowierzanie, bo ona nie wie czy da rade.
No nie da rady raczej :(
Serio nie wiem co niektóre rozowe mają we łbie? Teraz będę siedział przy pustym krześle. Wstyd jak #!$%@?.
źródło: comment_69iZCCv9DeBH4DKBptm3nV3yFWQl9xYH.jpg
PobierzNie - nie jest królową wspaniałości. pijany kierowca nie przejechal jej kota ani nie zachorowala na hiv.
A tak w ogóle to co za problem być samemu na weselu? Połowę tego typu imprez spędziłam bez partnera i było spoko.
Napisałem na fejsie "Która ma buty i kiecke, to zapraszam ze mną na wesele które odbędzie się dnia .... "
Zadziałało
To są jakieś jaja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
I tu nie chodzi o to że będę bez partnerki na weselu. Przeżyłbym. chodzi o to że jest dla niej uszykowane miejsce Nie da się już tego odkręcić. Dlatego kogoś wziąć będę musiał.
Po konstrukcji pytania jakie jej zadałeś wnioskowałabym, że wiedziałeś, że nie ma 100% pewności, że ona idzie. Jakkolwiek jak ktoś wyżej radził, wrzuć post na fb z pytaniem czy któraś się nie przejdzie. A może jakaś mirabelka będzie chciała ;>
Spoko juz cos tam ogarniam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Ksjajomi: To nie jest domena różowych akurat, niedotrzymywanie słowa "bo coś wypadło" to kwestia charakteru, tacy ludzie nie mają honoru ani zasad, żyją z prądem.