Wpis z mikrobloga

ale mnie #!$%@?ł dziad #!$%@?, wjeżdżam na zielonym na skrzyżowanie, ale piesi również mają zielone, więc trzeba się zatrzymać i grzecznie przeczekać
piesi przechodzili długo, niektórzy przebiegali już praktycznie na czerwonym, stałem trzeci w kolejce ale zdaje się że jeśli wjechałem na zielonym na skrzyżowanie to MAM PRAWO je spokojnie opuścić
w tym czasie zielone już dostał inny kierunek, no i oczywiście dziad #!$%@? wie lepiej, musiał mnie strąbić stary #!$%@? bo by nie wytrzymał. Podarłem trochę na niego mordę na następnym skrzyżowaniu ale nadal mnie telepie, #!$%@? skąd się biorą takie #!$%@?
się #!$%@?łem

#zalesie
  • 14
@Porywaczek: oczywiście, bo da się przewidzieć że stojąc jako trzeci samochód przed sygnalizatorem, po zapaleniu zielonego i przejechaniu za niego będzie tyle pieszych że nie zdążysz z niego zjechać
jebnij się w łeb razem z @J33nn: i lepiej nie wsiadajcie za kierownicę
@just_for_work naucz się porządnie jeździć, a nie Januszujesz na drodze i płaczesz jak ktoś Ci zwróci uwagę. Dostałeś prawko 2 lata temu i wielki kierowca i król dróg się znalazł.
@just_for_work to nie jest tak, że jak stoisz za sygnalizacją świetlną to możesz robić co Ci się żywnie podoba. Może jeszcze powiedz ze ta zielona strzałka w prawo pod światłami również daje Ci prawo do skrętu w prawo bez większego zastanawiania się.
@just_for_work jesteś 3 autem przed pieszymi więc nawet nie wjechałes na tą ulicę. On ma zielone światło i słusznie przysługuje mu prawy pas. Ty mimo, że powinieneś ustąpić pierwszeństwa unosisz się dumą. Rozumiem, wszystko rozumiem.