@tejotte: Jak ja sluchalem trance to ty na chleb mowiles pep. Zaden fan tego gatunku nie przyzna sie do tej wiksy ani nie pokaze na tym spedzie farmaceutow.
Zaden fan tego gatunku nie przyzna sie do tej wiksy ani nie pokaze na tym spedzie farmaceutow.
@VintagE25: Co Ty mi tu p--------z o wiksie jak sam słuchasz jakiegoś discopolo. I nie wyskakuj mi z komentarzami typu "jak ja słuchałem trance to ty" bo idę o zakład, że nie jesteś starszy ode mnie.
@tejotte: Ale ja jak slucham disco polo, to slucham disco polo, to slucham disco polo, a nie wlaczam sobie piesni biesiadne i to nazywam dp. A ASOTy po okolo 450 ep to jest tania wiksa dla plebsu. AvB sie sprzedal i pokazuje to rowniez na koncertach. Musi wszedzie wciskac hardstyle i EDM. Zlote czasy upliftow i progressive juz minely, teraz tylko n-----------e lubudubu byle farmaceutom lepiej wchodzila raca.
@VintagE25: jak masz się do kogoś p-------ć o wiksę to przyjeb się do Tiësto. Co do ASOTów to słucham ich od wielu lat i nie trudno zauważyć różnicę co nie zmienia faktu, że każdy gatunek ewoluuje.
#asot #trance #umf
@VintagE25: Co Ty mi tu p--------z o wiksie jak sam słuchasz jakiegoś discopolo. I nie wyskakuj mi z komentarzami typu "jak ja słuchałem trance to ty" bo idę o zakład, że nie jesteś starszy ode mnie.
źródło: comment_msEAAcu2K9onNdGRyyeS2TZT8Feh0XOW.jpg
Pobierz