Wpis z mikrobloga

Jak to jest, ze nowoczesne auta same parkuja, same wyjezdzaja i wjezdzaja do garazu, pozwalaja zakupic bilet do kina badz zarezerwowac wizyte u dentysty.. Tylko co z tego jak nie potrafia rozpoznac, ze za kierownica siedzi kierowca-idiota ktory w potezna ulewe #!$%@? na swiatlach do jazdy dziennej. #!$%@? czy to tak ciezko zaprogramowac, zeby swiatla do jazdy dziennej zmienialy sie na normalne mijania gdy wycieraczki pracuja o wiekszej czestotliwosci dluzej niz minute? Moje stare e46 potrafi zmienic gdy robi sie mocno pochmurno, a te nowe kosmiczne statki nie potrafia?? #motoryzacja #samochody #niepopularnaopinia
  • 16
  • Odpowiedz
Jak to jest, ze nowoczesne auta same parkuja, same wyjezdzaja i wjezdzaja do garazu, pozwalaja zakupic bilet do kina badz zarezerwowac wizyte u dentysty.. Tylko co z tego jak nie potrafia rozpoznac, ze za kierownica siedzi baba

@MateyJDM: Poprawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@robertx: Nie, duza czesc to niestety faceci, ktorzy na zwrocenie reaguje tekstem w stylu "hehe no przeciez dzien jest to na jakich mam jezdzic" albo "jak nie widzisz to se #!$%@? do okulisty idz"
  • Odpowiedz
  • 0
@SpalaczBenzyny: no to skoro sam nim sterujesz to pamietaj, zeby wlaczac swiatla przy zlych warunkach pogodowych. W ogole dosc smieszne jest to Twoje wytlumaczenie z tym bezsensownym wlaczaniem sie ksenownow.
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny ja tam mam cały czas na auto nie przeszkadza mi to że się włącza na 10 sec jak wjade /wyjadę z garażu itp drogowe też mam na auto z wykrywanie kierowcy z naprzeciwka po co sobie tym głowę zawracać czy jest włączone czy nie xD
  • Odpowiedz