Aktywne Wpisy
Graner +55
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
viero +337
Może nie ma transmisji z finału ligi Europy w telewizji polskiej ale za to jest z rocznicy śmierci Jadwigi Kaczyńskiej #mecz
https://www.youtube.com/channel/UC0qC4ClHGL0FXOyANwQHEJQ
#danielmagical #rafonix #rafatus #bystrzaktv #gural #patostreamy #boxdel
CRYPTO CRYPTOCURRENCY ICO to generalnie dobre filmy robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja miałem kanał 10k subów w chwili gdy został usunięty. Wykorzystywałem go do reklam własnych produktów. Licząc koszt reklam w dwa miesiące "zarobiłem" ok 10-12k.
Tutaj masz blackmarket kont na youtube. To są ceny z zasięgami na różne kraje. Na polskie nie wiem jakie są ceny ale osoba, która kupiła ten kanał nie zdawała sobie chyba sprawy, że to kanał stricte PL i ludzie w wieku 8-15 lat w 90%.
@wonsztibijski: 3k USD w BTC, więc 10k PLN za kanał z 170k subów. Znając życie MKL dostał pewnie z 2k USD. Gdybym wiedział, że za tyle
Osoba, która kupiła kanał ma/miała dostęp do statystyk. Generalnie wiek jest wyższy niż 12 lat (większość to osoby, które da się już zmonetyzować).