Aktywne Wpisy

zloty_wkret +155
Dlaczego świadomi mężczyźni wybierają za żony 10-15 lat młodsze od siebie dziewczyny?
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
źródło: 8gnzbx
Pobierz
R_O_T_T_E_N +1120

#bitcoin #btc
#kryptowaluty
Choć solidity to szajs
@cyberpunkbtc: mam 2, o których wiem, że odegrały dużą rolę - składnia podobna do js'a i popularność w ETH. Żaden mnie nie przekonuje. Za to proceduralność praktycznie zabija pisanie dużych projektów. Chyba, ze o to chodzi, że do niczego dużego ma się nie nadawać :)
tak, bo TC to jedyny poza solidity język SC. Od Rootstocka
@cyberpunkbtc: nie wiedzialem ze jestes tez ekspertem od programowania, a lodziki tez tak w trybie ekspert robisz?
Z tego samego powodu powstaje kolejne dystro linuxa - bo autor wie lepiej jak ma wygladac linux, bo ma fantazje, bo mu sie nudzi w domu ... bo jest wiele powodow.
Zeby moc wydawac opinie na temat danego jezyka, wypadalo by cos o nim wiedziec, ja np jako programista nie znam #solidity ergo
@martwy_kotek: Niewiedza i powszechność :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Smart_contract
Jak na moje, to po cholere pisac nowe kolo, jak juz istnieje rozwiazanie, to ze sie nie skaluje? A kogo to obchodzi, dzialac dziala ;)
LN dalej wymaga bycia online 2 uczestników transakcji? XD
@cyberpunkbtc: Po to po co powinien stworzyć swój język Rootstock. Czyli żeby wziąc wady istniejących języków i zbudować coś lepszego. A nie używać w kółko tego samego, bo jak ktoś wymyślił jako pierwsze to znaczy, ze jest najlepsze
@skiter: niewiedza nie przeszkadza @cyberpunkbtc, żeby patrzec na kogoś z góry
w mojej firmie jest kod z ansi c 98 + pseudo c++ i do tego caly ten syf polany klasami mfc, wiec tam brakuke tylko nasrac, ale ze dobrze placa to mam to w dupie kiedy to jebnie ( ͡° ͜