Wpis z mikrobloga

Trochę mi was żal hejterzy Dascoin. Wiecie dlaczego? Bo lada chwila cena pójdzie to the moon, a ja będę na Seszelach z modelkami śmiał się z waszej pracy na etacie. Mam licencję prezydencką (The President!) i mnóstwo cykli w zapasie, także czekam tylko aż DasPay i DasEcoSystem zrobią porządek z tą całą technologią blokchain, a na giełdach zewnętrznych cena 1 Dascoina (one Dascoin) będzie oscylowała w okolicach 100-200 dolarów. Nie znacie faktów? Proszę: prezydent the Bitcoin regularnie konsultuje swoje posunięcia z The Netleaders, właścicielami cykli (The Cycles) Dascoin. I co? Szach mat! Razem z Kasią Ż. będziemy mknęli Mustangiem po pustyniach the United States, a na tylnym siedzeniu (The Backseat) dyrektor Hodża razem z nami, a obok ten kolega z dziwną twarzą z video Hodży, którego imienia nie pamiętam. Oczywiście: jeśli rządy światowe i masoneria sprzymierzą się, żeby zniszczyć the DasEcoSystem - system przyszłości - to nawet my nic na to nie poradzimy, generalnie jednak to mało prawdopodobne i licencje należy kupować nadal. Piszcie na priv. podam refa!
#dascoin
  • 10
@fraciu: Najlepsze jest to, że Ci z etatów dają kasę do ich portfeli. Jeden Network, jeden MLM jeden Dassystem, Jedna Prawda, Jedeyny sposób na bycie Panem Swiata. DasSystem niedługo zacznie budować struktury na marsie i księżycu. Już podobno trwaja rozmowy z NASA( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nikani: pytanie czy Seszele są gotowe na przyjazd tysięcy nowych obywateli. Lokalny burmistrz powinien już rozpocząć budowę osiedli luksusowych will aby móc zaspokoić niebywały popyt kiedy to daskojn już osiągnie docelową cenę 200, a kto wie może i 1000 eur. Nowe osiedle pownno się nazywać Daskojnówek. Sieć ulic przyjmie nazwy zasłużonych dla tego niesamowitego projektu, i tak: Ulica Szachmata, Ulica Petardy, Aleja Envera Hodży, Rondo "Jajo", Plac Spaślaka ... Na wjeździe
@Ryszard_Ochodzki1: A nad okolicą będzie górował pomnik Kasi Ż. niczym Jezus nad Ryjo de Żanejro. Codziennie będziemy się spotykać pod lokalnym sklepem, pić szampana prosto z butelki i śmiać się z etatowców oraz oczywiście duplikować licencje prezydenckie i cykle.