Wpis z mikrobloga

Jeżeli w mailu od gls jest napisane, że przewidywane doręczenie nastąpi dzisiaj to powinnam dostać tą paczkę na 100% dziś, czy mam to rozumieć, że przewidują, że dzisiaj mogę ją dostać, ale w sumie to pewności nie ma? Bardzo mi zależało na tym żeby dostać item jak najszybciej, dlatego wybrałam dostarczenie przez kuriera, a tu już 19:30, niby do 19 pracują i co ja mam teraz zrobić ehhhh dlaczego każdy zakup przez internet musi odwrócić się przeciwko mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) ( ͡° ʖ̯ ͡°) ( ͡° ʖ̯ ͡°) #kurier #gls #pytanie
  • 18
@Aquafresz: ale ja muszę dzisiaj :<
@Szimu: jak klikam w numer paczki to przekierowuje mnie do nich, ostatnia informacja nt. paczki, to że jest w doręczeniu, lokalizacja w mieście obok. Numeru do kuriera nie ma ani tu, ani właśnie w mailach nie było, bo szukałam już wcześniej (,)
@Szimu: @Aquafresz: @Mirekzkolega: ehh zadzwoniłam tam do nich dzisiaj, najpierw wpisałam numer jak automat gadał i powiedział mi, że moja paczka jest w jakimś magazynie, to się wkurzyłam i poczekałam na połączenie z konsultantem, a babka, która odebrała powiedziała mi, że kurier wziął tą paczkę z magazynu, ale zrezygnował z doręczenia, czy coś takiego ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak zapytałam z jakiego powodu, to powiedziała,
@Idesiku_Nago:

chciałam nakrzyczeć na tą panią, ale zabrakło mi pewności siebie

albo wlaczyl ci sie rigcz, nie ma co wyzywac bogu winnych ludzi, jak juz to tylko na kuriera

ja mialem podobnie z paczka ostatnio, czekalem na paczke (poczta polska) - 5 dni szla ze szczecina (600km dalej) i na trackingu pokazywalo mi, ze paczka dostarczona a zadnej paczki nie dostarczono mi (bylem sam w domu, 10 minut przed sprawdzeniem trackingu
@Idesiku_Nago: tak zdecydował i #!$%@? nic nie zrobisz. Firmy kurierskie nie maja obowiązku informowania Cię o czymkolwiek ani gwarancji ze otrzymasz przesyłkę w ciągu 24h od nadania. Za takie gwarancje czy dodatkowe informacje płaci się ciężkie hajsy a nie 10zl przez brokera. Taka prawda