Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +35
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Założyłem firmę i od kilku dni dostaję po kilka-kilkanaście (dziennie) telefonów i maili z banków, agencji reklamowych i innego gówna. Czy RODO obejmuje dane mojej jednoosobowej działalności? Czy mogę żądać od spamerów usunięcia moich danych? Jak poradzić sobie z takimi nachalnymi zagrywkami? jest godzina 11., a ja od 9. odebrałem już 4 telefony od banków i dostałem na maila 3 wiadomości marketingowe!
@ppawel: @Fedain: nie wyrażałem żadnej zgody na prztwarzanie moich danych w celach marketingowych, żadne
@konradzet: takie mamy prawo Bożenko, i co zrobisz?
poza nie wpisywaniem telefonów i mailów do publicznej części CEIDG
@konradzet: dzięki apce nie musisz w ogóle podejmować rozmowy. Nie wyobrażam sobie życia bez niej, lepiej się przyzwyczajaj - mam DG od 12 lat ;)
@konradzet: niestety popełniłeś OGROMNY błąd. ja podałem maila GUS@ i teraz wiem skąd ktoś ma te dane.
Wtedy wiesz, że jak ktoś do Ciebie pisze/dzwoni to jest to skarbówka która te dane ma(inne organy pewnie też mają).
@cce53780: korzystam z tej: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mistergroup.muzutozvednout&hl=pl