Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +9
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Najtaniej w historii, 90$ mniej niż dotychczasowy rekord!
Bezvatowa przesyłka za darmo!
Xiaomi Mi Notebook Air i7-7500U 8GB + 256GB + MX150
Tylko 749,99 USD
Dostawa Priority Line [praktycznie bez ryzyka VAT!] za darmo
Intel Core i7 - 7500U, 8 GB RAM, 256GB SSD, 13.3" 1920 x 1080, MX150, Fingerprint Sensor, ultralekki
Jest też w rekordowej cenie Xiaomi Mi Notebook Air i5-7200U 8GB + 256GB + MX150 za 693$
#gearbest #xiaomi #mibook #miair #laptopy
Warto?
@Andczej: Możesz coś wiecej powiedzieć na ten temat ? Czym się różnic MX150 z della a z xiaomi ?
najlepsze że niezależnie od tego czyja naklejka jest na laptopie czy to dell czy xiaomi czy #!$%@?, w środku może być okrojona grafika, to nvidia poleciała z tematem, nie pierwszy raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykopowy_brukselek: 1.4.0? wiem tyle że podobno się już koło nie toczy gdy po jeździe podniesiesz hulajnogę aby ją przenieść