Wpis z mikrobloga

Długie - nie musisz czytać
Nie zdziwię się jak za jakiś czas Mama Vanessy doda post w stylu "Youtuber Boxdel przekazał całą sumę pieniężną już jakiś czas temu, nie oszukał nas i wszystko jest ok"
Wiecie dlaczego? Dlatego, że Boxdel to niezły manipulator zrobi wszystko, aby przytulić dużą sumkę $$ i pod presją hejtu jaki na niego spadł za oszustwa, hipokryzje i zachowanie "chorągiewki" będzie w stanie zadzwonić do Rodziców dziewczynki i poprosić, aby dodali owy post. Ten człowiek ma słabą psychikę i mimo to, że stara się pokazać na swoich live'ach jaki to on nie jest twardy to mu się to nie udaje widać, iż wie , że jest na straconej pozycji. @BOXDEL dlaczego się nie przyznasz? Uwierz mi, że jak patostreamerzy znikną z YT to znowu wrócisz do swojego "rakowego" kontentu, w którym robisz swojej młodej widowni sieczkę z mózgu.

Napisałem to co miałem w głowie, to nie żadna prowokacja/obraza tylko pokazanie Ci jakim typem człowieka jesteś bo z tego co widzę sam nie wiesz jak źle to wygląda.

#boxdel
#patostreamy
#danielmagical
Graczol - Długie - nie musisz czytać
Nie zdziwię się jak za jakiś czas Mama Vanessy ...

źródło: comment_JRpRGR27OefscjdTZiaT5DBiAb2W5wNr.jpg

Pobierz
  • 9
@Graczol: Prawda jest pewnie taka że zebranych pieniędzy od widzów było na prawdę dwadzieścia parę tysięcy a reszta to były fejk donejty które sam wysyłał żeby zachęcić ludzi a teraz ta #!$%@? @boxdcwel nie chce dokładać z własnej kieszeni bo nie sra pieniędzmi, mam nadzieje @BOXDEL że matka jak cie widzi to ci pluję w twarz i się ciebie wstydzi za tą akcję z Vanessą, a własny ojciec będzie cię wnosił