Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (117)
- Nie 81.4% (1137)
- Sprawdzam 10.2% (143)
RudyPele +225
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Nie zdziwię się jak za jakiś czas Mama Vanessy doda post w stylu "Youtuber Boxdel przekazał całą sumę pieniężną już jakiś czas temu, nie oszukał nas i wszystko jest ok"
Wiecie dlaczego? Dlatego, że Boxdel to niezły manipulator zrobi wszystko, aby przytulić dużą sumkę $$ i pod presją hejtu jaki na niego spadł za oszustwa, hipokryzje i zachowanie "chorągiewki" będzie w stanie zadzwonić do Rodziców dziewczynki i poprosić, aby dodali owy post. Ten człowiek ma słabą psychikę i mimo to, że stara się pokazać na swoich live'ach jaki to on nie jest twardy to mu się to nie udaje widać, iż wie , że jest na straconej pozycji. @BOXDEL dlaczego się nie przyznasz? Uwierz mi, że jak patostreamerzy znikną z YT to znowu wrócisz do swojego "rakowego" kontentu, w którym robisz swojej młodej widowni sieczkę z mózgu.
Napisałem to co miałem w głowie, to nie żadna prowokacja/obraza tylko pokazanie Ci jakim typem człowieka jesteś bo z tego co widzę sam nie wiesz jak źle to wygląda.
#boxdel
#patostreamy
#danielmagical
Możesz mnie poprawić, nie jestem pewny, ale on sam mówił jaką sumę udało się zebrać, zebrać, czyli taką sumę która zobowiązał się przekazać, a była ona znacznie większą od dotychczasowej xd
Czy nie było tak? :d