Wpis z mikrobloga

@matador74:
Wiadomo ile Czarnym Majtom zajmuje zrobienie takiego filmu? Przecież tu są cięcia co sekunde, on to robi ręcznie, czy program sam wyrzuca wszystkie momenty kiedy nie ma audio? Bo mi by sie nie chcialo siedzieć nad filmem J00rA i dłubać w edytorze 4 godziny.

Po drugie primo: Konon waży 174 kilo. STO SIEDEMDZIESIĄT CZTERY. Nie wysyłajcie im tych paczek debile, bo jak bemben jebnie to ze Starosielc kamien na kamieniu
@czoloxzyly:

1. na pewno ręcznie to obrabia, to prawdziwy artysta.

2. ciekawe jak po śmierci Konona wyglądałaby sprawa spadku, bardzo ciekawe. Jacy ludzie walczyliby o Szkolną 17? Pawełek z Warszawy, Niemiecki, może nawet Meksikano chciałby coś dla siebie wyrwać. Oczywiście naiwny major zostałby z niczym...
@matador74:

Ja jestem zaskoczony ze Konon jeszcze nie mial zadniego zawału ani nic podobnego. Przeciez jego zarcie to sam tluszcz i cukier, kababy, pidce, pączki, smalec itd, a zeby jadl jakies warzywo albo owoc to sobie nie przypominam, moze jakas sałatka, ale to tyle. Do tego jara jak lokomotywa, chleje wóde i piwo co weekend, minimum ruchu, brak higieny, a jakoś nie przypominam sobie żeby chociaż raz był chory XD Jest