Aktywne Wpisy
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
Odwożę ich autem do domu, rodzice i dwójka dzieci, przed wyjazdem jasny komunikat z mojej strony
Nie zapieli mówiąc że nie trzeba z tyłu xD Pięć minut rozmawialiśmy o tym żeby zapieli pasy. Bez skutku. Żałosne.
Ruszam, pięć metrów dalej ostro po hamulcach. Dziecko siedzące w środku ląduje na gałce skrzyni biegów. Wciąż nie zapięte pasy i darcie mordy na mnie że jestem #!$%@? kierowcą. Jestem bo prawo jazdy mam pół roku więc albo ja coś mogę spieprzyć albo kierowca jadący z naprzeciwka. Ta argumentacja do nich nie dociera bo "przecież nic się nie stanie".
Okej jedziemy dalej. Nie rozpędzam się ponad 40 kmh a do przejechania mamy 20 kilometrów. Powiedziałem że szybciej jechać nie będę żeby w razie wypadku nie zostać zgniecionym przez osobę siedząca z tyłu bez pasów. Kolejne darcie mordy.
Więc obrazek był następujący: pasy mam zapięte tylko ja, dwa pasy ruchu w jedną stronę i Audi A4 ktore jedzie 40 km/h. Pisk pękających dup i drących się ryjów z tylnego siedzenia.
Jechaliśmy te 20 kilometrów około czterdzieści minut i oczywiście moja wina bo nie chciałem jechać szybciej ¯\_(ツ)_/¯
#prawojazdy #bekazpodludzi #takbylo #rakcontent #rodzina
@Falcon999: x2
To moja technika, działa. A jak nie działa to...
Twoje auto, twoje zasady; nie słuchają to nie ma jeżdżenia.
Prymitywne myślenie ...
Choć w sumie ktoś dał lepszy patent, nie chcą zapinać pasów to niech dadzą 500zł zadatku na mandat.
Komentarz usunięty przez autora
@gumpa_bobi: w tym momencie #!$%@?łeś sprawę
Tu liczyłem, że kontrola drogowa i mandacik dla każdego co nie zapiął pasów.
Po stóweczce, a jak! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)