Wpis z mikrobloga

Jak to jest z tymi theterami? Jakiś bank potwierdził kiedyś że trzyma depozyty na całość thetera, czy to było oficjalne, czy taka sobie plota? bo audytu żadnego chyba nie bylo
ja bym się spodziewał jakiegoś boczniaczk przynajmniej jeszcze przez dzień a jak juz teraz będziemy szli do góry tym lepiej

@DzikiNick: Prawda jest taka że to jest wymiana grubasów, zobacz sobie wykres jak jest spokój ulicy już nie ma. A nawet jak jest to co wrzucają 1-2 BTC , a tu masz strzały czasami po 100-500 BTC. Nam zostaje łapać fale.

Chodzi mi o to czy będziemy szli do góry czy
@dla_zabawy: nie który grubas jest mocniejszy, tylko gdzie jest więcej grubasów, nie każdy kto wchodzi w krytpo z milionami zarobił je na giełdzie, może to być jakiś szej z arabi z pieniędzmi z ropy, a może być to jakiś rozpieszczony dzieciak milionerów, grubi którzy wiedzą jak grać, zawsze będą szli z trendem, i ktoś kto nie potrafi grać, powinien sobie zadać pytanie, jaki teraz mamy trend a nie co robią grubi
@dla_zabawy: powiem ci tylko tyle, pewne osoby/ organizacje planują jeszcze sporo kasy wpakować w krypto ale nie będą tego robić natychmiast, bo tego zwykli ludzie oczekują to raz, a dwa popatrz na nastroje jakie teraz panują, po co ludzi z błedu wyprowadzać, jeżeli przy obecnej cenie nie ma gwałtownych zrywów w górę, po co mają pchać kurs na siła wbrew trendowi, owszem mogli by to robić i znaczne wszystko przyspieszyć ale
@DzikiNick: Jakoś trzeba przyspieszyć adopcję i potrzebna zachęta , do dzisiaj internet ma tylko 41% od czasu gdy go wynaleziono , więc w takim tempie krypto tak samo będzie adoptowane jak nie będzie jakiejś zachęty na wejście w rynek
@theromanpolan: xd nikt nikogo nie musi zachęcać, przy okazji jeżeli chodzi o adopcje to mam na myśli cały rynek krytpo, jakbym był miliarderem to pakowałbym tyle ile się da bo to co się ma wydarzyć i tak się wydarzy, jak już pisałem wyżej grubym nie jast na rękę pompowanie kursu, im zależy na jak najmniejszym zainteresowaniu a nia na jak najwiekszym bo w porównaniu do nas oni jeszcze mają co inwestować
@DzikiNick: jak ktoś myśli , że grubi będą przepłacać w ogóle to jest chory na głowę , nie poto zatrudniają zawodowców do kupowania crypto , żeby płacić za czyjeś pump and dump . Jak ktoś myślał , że będą cokolwiek pompować to jest naiwny jak dziecko , tak samo było z akcjami po dot.com bubble , ci co mieli kupić odkupili na dołku za grosze i trzymali do czasu aż rynek