Wpis z mikrobloga

@wojna_idei: Zdaje się, że nie chodziło o hindusa w turbanie tylko czy jest sens ściągać osoby, które nie są specjalistami. Z tego co rozumiem, p. Bosak akceptuje ściąganie ludzi do pracy jeśli jest taka potrzeba gospodarcza więc "debata" miałaby się tyczyć tego kogo ściągamy do Polski.

Tak czy siak wszystkie "debaty" kończą się niczym albo raczej zabetonowaniem się w swoich postawach ich uczestników.
  • Odpowiedz
@wojna_idei: dziwi mnie debilizm tego człowieka, przy takim natłoku różnych zagrożeń Bosak uwziął się na hindusów w "turbanach" , kiedy to akurat jedni z przyjaźniejszych i pracowitych ludzi.
  • Odpowiedz
: dziwi mnie debilizm tego człowieka, przy takim natłoku różnych zagrożeń Bosak uwziął się na hindusów w "turbanach" , kiedy to akurat jedni z przyjaźniejszych i pracowitych ludzi.

@sEB-q: faszysty nie obchodzi co kto robi tylko jaki ma kolor skóry
  • Odpowiedz
Zdaje się, że nie chodziło o hindusa w turbanie tylko czy jest sens ściągać osoby, które nie są specjalistamitekst pogrubiony****.

@nie_daje_rady: Naprawdę do rozwożenia żarcia potrzebni są wykwalifikowani specjaliści? Człowieku, ja sam jestem sercem bliżej prawej strony, ale jak ktoś pieprzy głupoty to nie ma co kogoś tłumaczyć czy wyjaśniać. Bosak tutaj po prostu napisał kompletnie debilnie xD
  • Odpowiedz