Aktywne Wpisy

Cinoski +281
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.

TeselACC +404
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

#syria
"Ten gość który napisał ten artykuł wykonuje w perfekcyjny sposób sceanriusz "odwróconej agentury" skrajna anty rosyjskość i skrajna pro amerykańskość/izraelskość każe nam nie mówić o tym człowieku jako o waszyngtońskim agencie wpływu ale o moskiewskim agencie wpływu................Trzeba mówić że
Odpowiedz może innym, wedłu jakiego klucza zamieszczasz tutaj informacje pochodzące od niewiarygodnych rebeliantów i dlaczego go podkoloryzowałes żeby nie
@bombastick: gdzie podkoloryzowałem? #!$%@? się do info o cywilach teraz, bo się okazuje, że wątek którego się uczepiłeś na początku ci się nie klei?
Jeśli tego dobrze nie wyjaśnisz zrobię tobie i sobie przysługę i trafisz w końcu na czarną.
A tutaj:
tymczasem w artykule na który sie powołujesz:
nie 7km, a 5,5 według domysłów miejscowego komendanta, nie "ich pojazdy" (rebelsów) a cywilne gdzie ginie kilkanascie osówb w tym "biutiful bejbi" (według miejscowego komendanta). Dostaliśmy po łapach Assadowcy muszą mieć nową rosyjską broń (według miejsowego komendanta).
https://glav.su/forum/5/2237/messages/4893542/#message4893542
@bombastick: to jest połączenie kilku różnych informacji cwaniaczku i odnosiłem to do tego tweeta, który też powyżej ci już zamieszczałem (załącznik). W artykule jest napisane od 5.5 do 10km wiec o *uj ci chodzi?
@60groszyzawpis: tak, tak tych stron w ogóle nie ma i nigdy nie było #pdk (pozdro scarfi nałogu)