Wpis z mikrobloga

@60groszyzawpis: idąc tokiem rozumowania jednego mireczka nie jest to wykluczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Ten gość który napisał ten artykuł wykonuje w perfekcyjny sposób sceanriusz "odwróconej agentury" skrajna anty rosyjskość i skrajna pro amerykańskość/izraelskość każe nam nie mówić o tym człowieku jako o waszyngtońskim agencie wpływu ale o moskiewskim agencie wpływu................Trzeba mówić że
@60groszyzawpis: reasumując nie 7km, a 5,5 według domysłów miejscowego komendanta, nie "ich pojazdy" (rebelsów) a cywilne gdzie ginie kilkanascie osówb w tym "biutiful bejbi" (według miejscowego komendanta). Dostaliśmy po łapach Assadowcy muszą mieć nową rosyjską broń (według miejsowego komendanta). Fanboj śledzący sprawy PPK bazuje na wyżej wspomnianym artykule wiec dodaje swoje teorie.

Odpowiedz może innym, wedłu jakiego klucza zamieszczasz tutaj informacje pochodzące od niewiarygodnych rebeliantów i dlaczego go podkoloryzowałes żeby nie
Odpowiedz może innym, wedłu jakiego klucza zamieszczasz tutaj informacje pochodzące od niewiarygodnych rebeliantów i dlaczego go podkoloryzowałes żeby nie powiedzieć zmanipulowałes wpis.

@bombastick: gdzie podkoloryzowałem? #!$%@? się do info o cywilach teraz, bo się okazuje, że wątek którego się uczepiłeś na początku ci się nie klei?

Jeśli tego dobrze nie wyjaśnisz zrobię tobie i sobie przysługę i trafisz w końcu na czarną.
gdzie podkoloryzowałem?

A tutaj:

Krążą plotki, że rządowi otrzymali od Rosjan PPK Kornet-D, bo rebelsi się skarżą, że kilka ich pojazdów zostało zniszczonych z odległości ponad 7 km.

tymczasem w artykule na który sie powołujesz:
nie 7km, a 5,5 według domysłów miejscowego komendanta, nie "ich pojazdy" (rebelsów) a cywilne gdzie ginie kilkanascie osówb w tym "biutiful bejbi" (według miejscowego komendanta). Dostaliśmy po łapach Assadowcy muszą mieć nową rosyjską broń (według miejsowego komendanta).
tymczasem w artykule na który sie powołujesz:

nie 7km, a 5,5

@bombastick: to jest połączenie kilku różnych informacji cwaniaczku i odnosiłem to do tego tweeta, który też powyżej ci już zamieszczałem (załącznik). W artykule jest napisane od 5.5 do 10km wiec o *uj ci chodzi?

"He added to the grapes of my country that the generation owned by the system and used in previous years up to a range of 5500