Stosował ktoś miks sele + pea? Ja jestem po pierwszych próbach i jedynie co mogę powiedzieć że świetnie się po tym programuje, kod programu dosłownie sam się pisze :), fajne skupienie sporo energii i wysoka spostrzegawczość :) Trochę działa prospołecznie, ale bez szału. Aczkolwiek z minusów krótki czas działania, czeste dozutki i niestety po ostatniej dożutce jest nawet spory zjazd ( jakbym zeżarł jakieś rc 3cmc, albo inne dziadostwo, a to przecież tylko miks dwóch nootropów.... ) :), No i ciekawy jestem, (może ktoś wie) czy taki miks jest niezdrowy?, gdyż miks ten składa się z dwóch składników z których żaden nie ma toksycznego ani złego wpływu na zdrówko :) Pozdro ;) #narkotykizawszespoko #nootropy
nazwanie tych obu substancji nootropami to dość spore nadużycie. Sele w Polsce jest zarejestrowane jako lek na Parkinsona, a w USA w większych dawkach jako antydepresant, więc stosowanie sele na własną rękę bez konsultacji z lekarzem nie jest koniecznie dobrym pomysłem, a szczególnie w połączeniu z PEA. ingerencja w działanie neuroprzekaźników w takim stopniu jaki robi ten miks na pewno nie będzie obojętne dla organizmu, lecz na dzień dzisiejszy nie ma na
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Ja jestem po pierwszych próbach i jedynie co mogę powiedzieć że świetnie się po tym programuje, kod programu dosłownie sam się pisze :), fajne skupienie sporo energii i wysoka spostrzegawczość :)
Trochę działa prospołecznie, ale bez szału.
Aczkolwiek z minusów krótki czas działania, czeste dozutki i niestety po ostatniej dożutce jest nawet spory zjazd ( jakbym zeżarł jakieś rc 3cmc, albo inne dziadostwo, a to przecież tylko miks dwóch nootropów.... ) :),
No i ciekawy jestem, (może ktoś wie) czy taki miks jest niezdrowy?, gdyż miks ten składa się z dwóch składników z których żaden nie ma toksycznego ani złego wpływu na zdrówko :)
Pozdro ;)
#narkotykizawszespoko #nootropy