Aktywne Wpisy
Rabusek +98
Urodziła mi się zdrowa córka
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
JeszczeZyje +4
musiałabym mieć takie coś żeby mi założyli aparat i naprawili mordę
W końcu zamówiłem opony (i resztę części), doszły, założyłem i z ogromną przyjemnością wyprobowałem. Spodziewałem się (głupi), że jednak będą mniejsze opory na asfalcie. Są ale da się przeżyć biorąc pod uwagę uniwersalność. Natomiast jestem pozytywnie zaskoczony jak szybko czyszczą się z błota.
Endo
#rowerowyrownik #continental #raceking
@m4kb0l Sprawdz czy poprawnie obliczyles nowy dystans do naszego celu (wg. twojego odejmowania przejechales 289448km)
btw. jak ktoś ma pomysł jak to usunąć to chętnie przeczytam :P
- http://rowerowyrownik.w0lny.pl/ pobiera (tak mi się wydaje) tylko odległość jaką przejechałeś go nie obchodzi jaki wynik wpisałeś, czy poprawnie obliczony
- ak już wspomniałem tego czegoś nie widać w poprawnym kodowaniu (ale jednak tam jest)
- to jest chyba dopiero 3 wpis w którym osoba używa kalkulatora z systemowego z włączonymi odstępami :P
a ja teraz wyłapuje takie cuda, bo sprawdzam poprawność wpisu wg. dst. początkowego, poprawności obliczeń, itp.