Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.1% (447)
- Nie 84.9% (2515)
hitsmer +138
- Kibolstwo bez trudu wnosi na mecz race i inne niebezpieczne przedmioty.
- Kibolstwo bez trudu demoluje stadiony.
- Do tego stopnia, że może się wedrzeć na murawę, co już raz w tym sezonie doprowadziło do przerwania spotkania.
- W sumie nikt nie wie i nie ma pomysłu na to, jak nad bydłem w całej Polsce zapanować.
Ale mimo tego ktoś się dziwi, że decyzyjni postanowili nie ryzykować i przenieść koronację Legii do Warszawy. No zaskakujące, doprawdy, żałosny i śmieszny ruch.
Otóż oświadczam wam wszystkim, którzy tej decyzji nie rozumieją, że gdyby kibice chcieli zrobić rozpierduchę w Turynie, Rzymie, Londynie, Dortmundzie, Madrycie, Lyonie, Lizbonie czy innym Amsterdamie, to nikt i nic by ich nie powstrzymało, nie miałoby to nic wspólnego z organizacją meczu. Tu też nie ma. Po prostu nasze kibolstwo to znacznie bardziej nieprzewidywalne bydło i nie ma sensu ryzykować zadymy tylko dlatego, że kibice Legii chcą upokorzyć rywala na jego obiekcie jeszcze bardziej, jakby sam fakt zdobycia mistrzostwa i przypieczętowania go w Poznaniu był niewystarczający.
#pilkanozna #lechpoznan #legia #ekstraklasa #takaprawda
Ale wy #!$%@?.
Jeden pies gdzie im to wręczą.
O ile im to wręczą.
I komu to wręczą.
Jak zrobią burdy to wyłapać wpierdzielić takie kary tym zwierzętom żeby się nie wypłacili przez najbliższe lata i dożywotnie zakazy stadionowe. A nie cackać się i zastanawiać czy decyzja słuszna czy nie bo mości kibice jedni i drudzy nie potrafią się zachować. Kibolów trzeba tępić a nie rozdzielać żeby się przypadkiem nie
kibolstwo jest u nas ogromnym problemem, i nie należy iść na kompromisy tylko żeby nie eskalować, ale to tylko moje zdanie.
Zresztą ameby patrz zwierzęta i tak nie potraktują tego jako utracie nosa, bo zwyczajnie nie myślą.
Wszyscy mają w takiej decyzji interes poza samym PZPN, a co do kibolstwa, to polecam pooglądać co działo się bodajże w Bilbao ostatnio przed paroma meczami LE. Z kolei w Lizbonie wtargnięto na trening i piłkarze konkretnie oberwali... Problem u nas nie jest wyjątkowy i na pewno nie jest łatwy
Przecież kibole mogliby po prostu przestać się zachowywać źle i wtedy żaden zakaz nie byłby im straszny. Jak tego nie zrobią, to konsekwencje są znane.
Komentarz usunięty przez moderatora
@cwksfizu
Przecież tu nawet nie było dyskusji. "Nie znam się, ale wypowiem" bez słowa wyjaśnienia jest tak samo merytoryczne, jak "twoja stara".
Kto wygłosił taką tezę?