Na wykopie wyśmiewane jest kiedy ktoś kreci gównoburzę o wzrost. On w wielu miejscach nie ma zbyt wielkiego znaczenia, ma wielkie znaczenie podczas podrywu, część dziewczyn poznawanych przez neta po prostu kończy znajomość kiedy dowie się ,że chłopak jest niski 165-175. Wiele dziewczyn też zawyża swój wzrost ( widziałem na #tinder koleżankę ze studiów która dodała sobie + 15cm xD będąc ulaną na dodatek ) To jest okrutne ehhhh. Normictwo nigdy nie poczuje bólu kiedy pisząc i rozmawiając z kimś przez kilka dni, na jaw wychodzi ,że jest się niższym od 175cm dziewczyny a ona w przeciągu chwili zaprzestaje kontaktu. #badoo #podrywajzwykopem #przegryw
@mazx: a co ja tylko z ludźmi 180+ się zadaję? Mam sporo niższych ode mnie znajomych, którzy rwą laski hurtowo. Ba, mam kumpla 175 na którego laski lecą. Ba, który w wieku 21 lat zaczął mieć zakola i laski jeszcze bardziej się nim interesują (inna sprawa, że z gęby jest ładny, ale do germańskiej szczęki chada mu daleko). I lecą na niego nawet wyższe dziewczyny. Chociaż on jest akurat wyjątkiem i
@swiztz: @mazx: pomijając już, że przez neta to każdy szuka ideału. Nawet jak facet nie ma 180+ a jest wyższy od różowej to może i pokreci nosem, to wtedy nie szukajcie przez neta takiej dupencji niezadowolencji, a irl jakaś sympatyczną koleżankę zaproscie na kręgle.
@Wykrok: lol nigdy nie wyzywałem żadnej dziewczyny, czy to tutaj, czy w realu. To nie jest tak, że żalę się/wylewam litry jadu gdziekolwiek poza wykopem. No zdarzyło mi się kilka razy zaprosić koleżankę gdzieś, zawsze spotykałem się z odmową. Jak masz 27 lat i nigdy nie trzymałeś dziewczyny za rękę, to pojawia się nienawiść do samego siebie. Miałeś tyle szczęścia, że tego nie musisz doświadczać.
o co chodzi z tym wzrostem? Nigdy nie widziałem żeby laski zwracaly na to uwagę byleby był wyższy od nich a i to nie zawsze.
Chodzi o to ,że loszki kryterium wzrostu stawiają ponad wszystkie inne, i z góry odrzucają kurdupli 170. Nie chcąc nawet takich poznawać - przez neta wygląda to tak ,że kończą rozmowę, w realu karzeł jest dla nich niewidzialny i co najwyżej mogą się z jego
@swiztz: 23, blisko. Dużo tekstu nawiązuje ogólnie do kilku tagów i tego co się tam odpierdziela. Ale nie powinienem takich ścian tekstu produkować, racja. Przynajmniej nie w tym wątku.
Tak z ciekawości - w jaki sposób wykopki uznające niepodległość Kosowa, a nie uznający republik donbaskich to uzasadniają? #ukraina #pytanie #wojna #rosja
Wiele dziewczyn też zawyża swój wzrost ( widziałem na #tinder koleżankę ze studiów która dodała sobie + 15cm xD będąc ulaną na dodatek ) To jest okrutne ehhhh. Normictwo nigdy nie poczuje bólu kiedy pisząc i rozmawiając z kimś przez kilka dni, na jaw wychodzi ,że jest się niższym od 175cm dziewczyny a ona w przeciągu chwili zaprzestaje kontaktu.
#badoo #podrywajzwykopem #przegryw
To nie jest tak, że żalę się/wylewam litry jadu gdziekolwiek poza wykopem.
No zdarzyło mi się kilka razy zaprosić koleżankę gdzieś, zawsze spotykałem się z odmową. Jak masz 27 lat i nigdy nie trzymałeś dziewczyny za rękę, to pojawia się nienawiść do samego siebie. Miałeś tyle szczęścia, że tego nie musisz doświadczać.
Komentarz usunięty przez autora
Chodzi o to ,że loszki kryterium wzrostu stawiają ponad wszystkie inne, i z góry odrzucają kurdupli 170. Nie chcąc nawet takich poznawać - przez neta wygląda to tak ,że kończą rozmowę, w realu karzeł jest dla nich niewidzialny i co najwyżej mogą się z jego