Aktywne Wpisy
BrainG +72
Ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego ebook jest droższy niż książka w fizycznej oprawie? To nie miało być tak, że jak nie trzeba będzie drukować i magazynować to będzie taniej?
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie

Caracas +20
Mój kolega od kilku dobrych lat prowadzi 3 pizzerie / i inne szybkie dania nad morzem otwarte tylko w sezonie. W tym roku turyści trochę mocniej trzymają się za portfele więc jest ich faktycznie wszędzie mniej w restauracjach.
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w

Rzuć pierwszy RNR i wygraj grę xD Symulator przetrwania w sztormie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) bo jedyne czyszczenie pogody to chyba tylko ze Sklepa #gwint
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli masz 0 kopii to nie masz 2, więc nie może działać
Tutaj nie jesteś w stanie tego zrobić. Nie ma takiego brązu który jest w mojej tali a nie jest dokładnie w dwóch kopiach.
Wiem że po polsku się tak nie mówi - ale to powinna być gra o ścisłych zasadach.
Jeśli powiem "nigdy nie odmówiłem przyjęcia łapówki" sugeruje że wziąłem ich wiele,
Opis jest dokładny i mówi, że jeśli masz dokładnie po dwie kopie brązowych kart. A ty w decku masz dokładnie 0 (słownie: ZERO) kopii brązowych kart. Nie mozesz sobie powiedzieć:
"if you have exacly 2 copies of each Bronze card in your starting deck, set power to 25"
Jeśli po kolejnym przeczytaniu nadal nie rozumiesz to ciężko będzie Cie przekonać, ale nie masz racji a działanie karty jest błędem
Całe szczęście założyłem