Aktywne Wpisy
Dawul +53
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby nieironicznie bez żadnego trollowania wyzywać Julkę czy Ige przez to, że mają inne poglądy polityczne.
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
ish_waw +164
chciałbym zmienić sobie telefon, mam od 3 lat Meizu M2 mini. Pożądane cechy nowej komórki:
- mocna bateria
- większa niż w obecnym ilość ramu, czyli 2GB+
- gwarancja - ale mogę przeboleć jeśli będzie bardzo cebulacka oferta
- do 700 stówek max (nie chcę dokładać 100 tysięcy złotych i mieć porządny telefon #pdk)
Nigdy nie miałem w ręku telefonu większego niż 5 cali, więc nie wiem, czy większy ekran nie przeraziłby kieszeni moich spodni. Na telefonie raczej nie grywam, nie słucham muzyki. Najczęściej używam go do sms-owania i przeglądania sieci.
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc!
#xiaomi #meizu #telefony #kiciochpyta #pomocy
Jesli bedzie za duze, to zostaje ci redmi 4x, ktory spelnia wszystkie wymagania i powinien wyjsc taniej niz 700zl
Xiaomi Redmi 4X 5 cali https://proline.pl/smartfon-xiaomi-redmi-4x-32gb-gw-24-pl-fv23-lte-black-dual-sim-polska-dystrybucja-p951230
http://www.avans.pl/smartfony/smartfon-xiaomi-redmi-4x-32gb-czarny,id-847108
Jak chcesz większe i trochę przekroczyć