Aktywne Wpisy
kitty-cat +26
Nie mogę spać. Budzę się w okolicy 1-2 ale idzie zasnąć, potem 3-4 i zaczyna się problem no i znowu przed 5 i już ciężko jest zasnąć.
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w ankiecie. Wyniki pozwolą na usprawnienie klubu, oraz wpłyną pozytywnie na przyszłość wypraw. :)
Przyznane zostały "punkty" udziału, jednak tylko tym, którzy mają konto na vipook.peel także jeżeli ktoś chciałby znaleźć się w rankingu powiedzcie by założył tu konto ( Ymcha insurance nie obejmuje onkologa) - pomoże to w dostępie do informacji i usprawni komunikację.
Kolejną kwestią która chciałbym poruszyć jest nasze logo, zrobiłem je w 3 minuty kradnąc pomysł ze stocka więc głupio byłoby wrzucać je na koszulki, o których oddzielny wpis niebawem się pojawi. Jeśli ktoś jest lub zna kogoś, kto zna się na Photoshop etc i mógłby zrobić logo gr
Godne Ymcha - odkryje się wieczną sława i mirki będą o nim śpiewać pieśni pochwalne :)
Niebawem ukaże się wpis dotyczący Ymcha 6, ale już mogę zdradzić że zostanie ona podzielona na trzy etapy (Ymcha 6 7 8) pierwsza trylogia Ymcha nadchodzi.
Dziękuję wszystkim za liczny udział i do zobaczenia
Na dole wyniki ankiety
https://www.surveymonkey.com/results/SM-WZS7VSB9L
-----------------------
Ekipa Ymcha:
@Nobody (3) @bkzaza (3) @LeeBee (3,4,5) @promateosz (2,3,4,5) @reddevilet(4,5) @sorek @porannazorza @mynameis60 (4) @adekad (3,5) @rebmib (4,5) @kotCzarownicy @czubaba (3) @Chmurkins (1,3,4) @ja-qb (1) @menelus (1) @yoshik (2) @Klopsztanga @kaktusak (4,5)) @nothingistrue (5)
#ymcha #yorkshire #uk