Wpis z mikrobloga

YMCHA OFFICIAL NEWSLETTER

Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w ankiecie. Wyniki pozwolą na usprawnienie klubu, oraz wpłyną pozytywnie na przyszłość wypraw. :)

Przyznane zostały "punkty" udziału, jednak tylko tym, którzy mają konto na vipook.peel także jeżeli ktoś chciałby znaleźć się w rankingu powiedzcie by założył tu konto ( Ymcha insurance nie obejmuje onkologa) - pomoże to w dostępie do informacji i usprawni komunikację.

Kolejną kwestią która chciałbym poruszyć jest nasze logo, zrobiłem je w 3 minuty kradnąc pomysł ze stocka więc głupio byłoby wrzucać je na koszulki, o których oddzielny wpis niebawem się pojawi. Jeśli ktoś jest lub zna kogoś, kto zna się na Photoshop etc i mógłby zrobić logo gr
Godne Ymcha - odkryje się wieczną sława i mirki będą o nim śpiewać pieśni pochwalne :)

Niebawem ukaże się wpis dotyczący Ymcha 6, ale już mogę zdradzić że zostanie ona podzielona na trzy etapy (Ymcha 6 7 8) pierwsza trylogia Ymcha nadchodzi.

Dziękuję wszystkim za liczny udział i do zobaczenia

Na dole wyniki ankiety

https://www.surveymonkey.com/results/SM-WZS7VSB9L

-----------------------
Ekipa Ymcha:
@Nobody (3) @bkzaza (3) @LeeBee (3,4,5) @promateosz (2,3,4,5) @reddevilet(4,5) @sorek @porannazorza @mynameis60 (4) @adekad (3,5) @rebmib (4,5) @kotCzarownicy @czubaba (3) @Chmurkins (1,3,4) @ja-qb (1) @menelus (1) @yoshik (2) @Klopsztanga @kaktusak (4,5)) @nothingistrue (5)

#ymcha #yorkshire #uk
zomowiec - YMCHA OFFICIAL NEWSLETTER

Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w anki...

źródło: comment_s3y1REGHzbvP7EccrUXXhPhqFCcdSib9.jpg

Pobierz
  • 5
@mektoncjusz bo głównie w tamte rejony są wyprawy i ludzie głównie z tego rejonu ale dalsze wyprawy też będą w planach. Ale nie przeszkadza to nikomu bo jeżdżą ludzie z Manchesteru i Wolverhampotn no i Yorkshire