Wpis z mikrobloga

Dlaczego wykopki szkalują męskie koszule z krótkimi rękawami?

@vundo: bo 99.99% wykopków, którzy wrzucają swoje zdjęcia w koszulach z krótkimi rękawami wygląda w nich jak gówno.
  • Odpowiedz
  • 112
Po mojemu biała koszula z krótkim rękawem + garniturowe spodnie sprawią, że będziesz wyglądał jak Janusz na wiejskim weselu
  • Odpowiedz
@vundo: to pokaż jakiś outfit który Twoim zdaniem wygląda dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo krótki rękaw wygląda dobrze chyba tylko w luźnych, kraciastych rozpiętych i nie na każdym. Koszula wizytowa z krótkim rękawem to zawsze dramat ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek:

Koszula wizytowa z krótkim rękawem to zawsze dramat ¯_(ツ)_/¯

Tutaj jest właśnie IMO sedno tego tematu. Wykopki dostają piany na wspomnienie o koszuli z krótkim rękawem bo wyobrażają sobie od razu janusza na weselu w szerokiej plandece ze spodniami w kant.
Casualowa, dopasowana, letnia koszula z krótkim rękawem wygląda całkiem nieźle.
  • Odpowiedz
@vundo: Chodzi o to że koszula na krótki rękaw ma tyle materiału ze łopocze jak flaga dlatego jest hejt. Jeżeli koszula ma wyslimowany rękaw albo masz dużego bicka ( ͡° ͜ʖ ͡°) to jest spoko. PS sam chodze w koszulach z krótkim rękawem.
  • Odpowiedz
@vateras131: dokładnie tak jest, przestańcie głąby szkalować koszule i zacznijcie ubierać się nie na zasadzie wyciągania kolejnych elementów z szafy żeby skompletować ubiór, tylko róbcie outfity z sensem.
  • Odpowiedz
@vundo: kolejna wymysł przegrywów. jak już ktoś tu pisał dziś, dopóki nie założyłem tu konta nie wiedziałem że ktos może mieć problem ze znalezieniem kobiety, bo ma zakola albo niski wzrost
  • Odpowiedz
@vundo: bo do krótkiej koszulki z rękawami trzeba mieć biceps i jako taką formę atletyczną, inaczej będziesz wyglądał po prostu strasznie.

Krotka koszula + len to super połączenie, ale trzeba jednak jakoś wyglądać by to leżało na tobie.
  • Odpowiedz
@vundo bo musisz mieć biceps wielkości uda, żeby dobrze leżała na ramionach. większości facetów po prostu nie pasuje, podwinięte rękawy są bardziej eleganckie i nie deformują sylwetki.
  • Odpowiedz