Aktywne Wpisy
whitewolfik +262
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Cedrik +13
Zabrakło nam z #rozowypasek miejsca na książki. Co się wtedy robi? Dokupuje się nowe regały.
Dokupione dwa. I zgadnijcie co?
#czytajzwykopem #ksiazki #cedrikpisze
Dokupione dwa. I zgadnijcie co?
#czytajzwykopem #ksiazki #cedrikpisze
http://radioszczecin.pl/1,371346,kolejne-klopoty-posla-w-jego-mieszkaniu-mozna-ku
#polityka
Komentarz usunięty przez autora
Łał.
Wynajął komuś mieszkanie za całe 1500 zł. Skandal!
Resztę czego?
Poza tym, będąc precyzyjnym, to był jego lokal - jego nieruchomość, ale nie jego mieszkanie. Jego mieszkanie jest tam gdzie on mieszka.
Mimo to, bardzo bym się nie zdziwił, gdyby jednak wiedział i tolerował, ze względu lepszy zarobek
A nawet jakby to była prawda to co z tego?
@frank-papillon:
źródło: własny tyłek