Imię: Damian Wiek: 26 Miejscowość: Kraków Kim jestem? Jestem ambitnym człowiekiem, który spędza większość czasu na tym co najbardziej go kręci - a mianowicie tworzeniu muzyki. Podjąłem w życiu wiele złych decyzji odnośnie swojej "edukacji", ale staram się żyć z dewizą "Rób to co kochasz, a będziesz szczęśliwy". Pracuje w małym korpo na odpowiedzialnym stanowisku, ale za niedługo będę to rzucał bo nie wytrzymuje psychicznie w takich środowiskach. Określiłbym siebie zdecydowanie jako introwertyka, ale kiedy poznaję drugą połówkę to potrafie się mocno zaangażować i nie mam problemu z wyrażaniem uczuć.
Wygląd 193 cm wzrostu, uważam się za chudzielca - wiele osób podziela tą opinie, chociaż nigdy nie miałem problemu ze związkami. Włosy jasne i krótkie, mam długie rzęsy (naprawde nie wiem co tu wpisac) :D
Zainteresowania Oczywiście głównie interesuje się muzyką, nie wyobrażam sobie dnia bez niej. Kocham jeździć na koncerty (chociaż nie byłem jeszcze na żadnym festiwalu, może z przyszłą wybranką?) i fajnie gdyby moja przyszła partnerka też to lubiła. Mimo że podróżuje od niedawna, to moge już powiedzieć że jest to moja kolejna pasja i nie mogę się doczekać jak tylko pojadę w nowe miejsce. Uważam że na świecie jest zbyt wiele piękna i ciekawych ludzi żeby ich nie poznawać, ale paradoksalnie jestem typem domatora - nie widzę problemu w przesiedzeniu w domu tygodnia, jedzeniu pizzy i oglądaniu ciekawych filmów/seriali itp. W mniejszym stopniu interesuje się także astronomią, technologią, lubię też rozwalić się przed TV i pograć na konsoli.
Czego oczekuję? Na początek oczekiwania których nie udało się spełnić póki co nikomu - wierność i prawdomówność. Uważam się za wrażliwą osobę i potrafię zrobić wiele dla udanego i szczęśliwego związku, ale te dwie kwestie są podstawą. Oczywiście nie lubię typowych karyn, naprawdę cenie sobie własne zdanie, własny światopogląd i umiejętność uargumentowania swoich przekonań i tego też oczekuje. Odległość nie jest dla mnie problemem nie do przeskoczenia.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką? Idealny dzień zawsze zaczyna się od spojrzenia na swoją ukochaną osobę - jeżeli widzisz szczeście w jej oczach to możesz zdobywać świat :) Zawsze wyobrażałem sobie że zjedlibyśmy jakieś ciekawe śniadanie na balkonie z widokiem na góry/morze np. na Islandii, następnie spacer i zagubienie się w uliczkach w nowym mieście. Wizyta w wesołym miasteczku, niezapomniany koncert fajnego zespołu, wieczorem kolacja na plaży przy zachodzie słońca i przegadana (nie tylko!) noc o głupotach.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek. I tutaj odpadnie 99% kandydatek (w punkcie z używkami)! Jestem agnostykiem i mam bardzo małą wrażliwość na wszelakich bożków. Jeżeli bardzo by mojej partnerce na tym zależało, to oczywiście nie widzę problemu w tym żeby ślub wziąć, ale miałby on dla mnie bardziej znaczenie emocjonalne niż duchowe - co do dzieci to jak najbardziej, ale nie w najbliższym czasie. Co do używek to: Alkoholu nienawidzę i jedyne co popijam to whiskey z colą jak mięczak! Papierosa zapalę, ale nie ze smakiem - nie mam z nimi żadnego problemu jeżeli palisz. Zioło akceptuje i jak masz to zapale, ale palić zdarza mi się bardzo rzadko. Żadnych innych narkotyków nigdy nie przyjmowałem - jestem natomiast ciekaw LSD i MDMA, i na pewno przed śmiercią chciałbym ich spróbować. Nie będę sie tutaj rozpisywał o tym że nie jestem fanem narkotyków, myślę że to skuteczny test na oddzielenie osób które krzyczą "WSZYSTKIE NARKOTYKI TO ZŁO, DRUGI DIABEŁ WCIELONY, ALE HEHE ZRÓB MI DRINKA I OBSTAW SZLUGE". Wszystko dla ludzi, ale z głową.
#p0lka Mulat, student, pracujący, aktywny, i nie karzeł 180 tylko minimum 183 to ma z czym startować do pięknej, niewysokiej acz stawiającej warunki p0lki.
Zgłoszenie nr 268 z dnia 2018-05-11 22:40:13
Imię: Damian
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Jestem ambitnym człowiekiem, który spędza większość czasu na tym co najbardziej go kręci - a mianowicie tworzeniu muzyki. Podjąłem w życiu wiele złych decyzji odnośnie swojej "edukacji", ale staram się żyć z dewizą "Rób to co kochasz, a będziesz szczęśliwy". Pracuje w małym korpo na odpowiedzialnym stanowisku, ale za niedługo będę to rzucał bo nie wytrzymuje psychicznie w takich środowiskach. Określiłbym siebie zdecydowanie jako introwertyka, ale kiedy poznaję drugą połówkę to potrafie się mocno zaangażować i nie mam problemu z wyrażaniem uczuć.
Wygląd
193 cm wzrostu, uważam się za chudzielca - wiele osób podziela tą opinie, chociaż nigdy nie miałem problemu ze związkami. Włosy jasne i krótkie, mam długie rzęsy (naprawde nie wiem co tu wpisac) :D
Zainteresowania
Oczywiście głównie interesuje się muzyką, nie wyobrażam sobie dnia bez niej. Kocham jeździć na koncerty (chociaż nie byłem jeszcze na żadnym festiwalu, może z przyszłą wybranką?) i fajnie gdyby moja przyszła partnerka też to lubiła. Mimo że podróżuje od niedawna, to moge już powiedzieć że jest to moja kolejna pasja i nie mogę się doczekać jak tylko pojadę w nowe miejsce. Uważam że na świecie jest zbyt wiele piękna i ciekawych ludzi żeby ich nie poznawać, ale paradoksalnie jestem typem domatora - nie widzę problemu w przesiedzeniu w domu tygodnia, jedzeniu pizzy i oglądaniu ciekawych filmów/seriali itp. W mniejszym stopniu interesuje się także astronomią, technologią, lubię też rozwalić się przed TV i pograć na konsoli.
Czego oczekuję?
Na początek oczekiwania których nie udało się spełnić póki co nikomu - wierność i prawdomówność. Uważam się za wrażliwą osobę i potrafię zrobić wiele dla udanego i szczęśliwego związku, ale te dwie kwestie są podstawą. Oczywiście nie lubię typowych karyn, naprawdę cenie sobie własne zdanie, własny światopogląd i umiejętność uargumentowania swoich przekonań i tego też oczekuje. Odległość nie jest dla mnie problemem nie do przeskoczenia.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Idealny dzień zawsze zaczyna się od spojrzenia na swoją ukochaną osobę - jeżeli widzisz szczeście w jej oczach to możesz zdobywać świat :) Zawsze wyobrażałem sobie że zjedlibyśmy jakieś ciekawe śniadanie na balkonie z widokiem na góry/morze np. na Islandii, następnie spacer i zagubienie się w uliczkach w nowym mieście. Wizyta w wesołym miasteczku, niezapomniany koncert fajnego zespołu, wieczorem kolacja na plaży przy zachodzie słońca i przegadana (nie tylko!) noc o głupotach.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
I tutaj odpadnie 99% kandydatek (w punkcie z używkami)! Jestem agnostykiem i mam bardzo małą wrażliwość na wszelakich bożków. Jeżeli bardzo by mojej partnerce na tym zależało, to oczywiście nie widzę problemu w tym żeby ślub wziąć, ale miałby on dla mnie bardziej znaczenie emocjonalne niż duchowe - co do dzieci to jak najbardziej, ale nie w najbliższym czasie. Co do używek to:
Alkoholu nienawidzę i jedyne co popijam to whiskey z colą jak mięczak!
Papierosa zapalę, ale nie ze smakiem - nie mam z nimi żadnego problemu jeżeli palisz.
Zioło akceptuje i jak masz to zapale, ale palić zdarza mi się bardzo rzadko.
Żadnych innych narkotyków nigdy nie przyjmowałem - jestem natomiast ciekaw LSD i MDMA, i na pewno przed śmiercią chciałbym ich spróbować. Nie będę sie tutaj rozpisywał o tym że nie jestem fanem narkotyków, myślę że to skuteczny test na oddzielenie osób które krzyczą "WSZYSTKIE NARKOTYKI TO ZŁO, DRUGI DIABEŁ WCIELONY, ALE HEHE ZRÓB MI DRINKA I OBSTAW SZLUGE". Wszystko dla ludzi, ale z głową.
Patrz wyżej!
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#
mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)