Aktywne Wpisy
supra107 +55
Demografia dzisiejszego Miami to 70% latynosi, 14% biali i 12% czarni. Zarówno biali jak i czarni to tak naprawdę mniejszość, a większością są imigranci z takich krajów jak Kuba. Z resztą nawet komentarze pod zwiastunem są w większości po hiszpańsku.
Tymczasem na zwiastunie GTA VI widzimy to.
Nie wiem jak wy, ale jak dla mnie nie ma tu żadnego odzwierciedlenia Miami z obecnych lat, chyba że przez okres trzech lat demografia Miami
Tymczasem na zwiastunie GTA VI widzimy to.
Nie wiem jak wy, ale jak dla mnie nie ma tu żadnego odzwierciedlenia Miami z obecnych lat, chyba że przez okres trzech lat demografia Miami
Potifara +33
Informacja z ostatniej chwili. Obóz Adriana Polańskiego już teraz stara się, aby nie doszło do FACE2FACE'a pomiędzy „Polakiem" a Natanem Marconiem. Uważają, że dzisiejsza konferencja była w wykonaniu 27-latka strzałem w dziesiątkę i rola Jokera się sprawdziła. Chcą zbudować narrację, że wszystko zostało już powiedziane, a Adrian już w swoim własnym wcieleniu i własnej skórze ma to domknąć w sobotę podczas pojedynku. Nie chcą konfrontacji z 20-latkiem. Federacja na ten moment nie
Ciekawe jakie miala noty, rozbieg idealny choc ladowanie bez telemarka. Jak myślicie??