Wpis z mikrobloga

kiedyś zajmował cały parter i część piętra

@enron: to musiało być dobre kilka lat temu - ledwo to pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°) od tamtego czasu żadnego kurczenia się - spory parter i całe piętro + rozszerzają ofertę ostatnio chociażby o meble Vox :)
  • Odpowiedz
@sorasill: jak już jesteśmy przy cybexach, to pytanie czy nie masz też tego "rewolucyjnego" fotelika cybexa z takim stoliczkiem który przytrzymuje dziecko na foteliku i teoretycznie jest super bezpieczny... Jakiś czas temu był artykuł o tym, że ten typ fotelików to masakra i niemal pewna śmierć nawet przy niewielkiej prędkości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sam szczęśliwie nie miałem okazji wypróbować tego na sobie choć miałem taki
  • Odpowiedz
@enron: moja widziała jakiś wozek z Cybexa który jej się podobał, będę dopiero przed wyborem fotelika - a nawet dwóch, bo chwilowo jesteśmy bez samochodu. Ja nie jestem fanem tej firmy, wózki mi się nie podobają mają kilka rozwiązań które są często pólpraktyczne - ale to jedne z nielicznych spacerówek w których możesz wozić dziecko przodem i tyłem - moja córa ma 8 miesięcy, młody ma 2 z hakiem i
sorasill - @enron: moja widziała jakiś wozek z Cybexa który jej się podobał, będę dop...
  • Odpowiedz
@sorasill: no ja już dobrych parę lat temu wypadłem z biznesów wózkowych, foteliki jeszcze przez parę lat posłużą ;)
Fajne wózki teraz robią, trzeba przyznać... A spacerówki jak zawsze - albo są lekkie i malutkie po złożeniu, albo mają mnóstwo fajnych funkcji i dobrą amortyzację. Cóż poradzić ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz