Aktywne Wpisy
Po 6 latach #!$%@?łem gdzieś kartę wejścia do biura, trudno zdarza się, będę musiał zapłacić za duplikat. Zgłosiłem wszystko gdzie trzeba, naliczyli mi 150zł (XD), a dzisiaj rano wołają mnie do HR, że mam podpisać kwit, że dopóki nie wydadzą mi nowej karty to biorę odpowiedzialność, za sprzęt w biurze, bo ktoś z ulicy może moją kartę znaleźć, wejść i coś ukraść. Powiedziałem, że nie ma #!$%@?, że to podpiszę, mogą mi

slawomirus +800

Klasyczna #bekazkatoli, wiedzą że masz rację więc się obrażają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sielkunczik: w wielu innych kwestiach pewnie i tak, ale wiary? kek. trzeba byc podwojnie zalosnym, raz udawac kozaka w necie, dwa, w tak mialkiej sprawie odpuszczac swoje przekonania.
Komentarz usunięty przez moderatora
wiec nie wiem o co masz bol dupy dziecinko
@pracbazowiec: O wuj... Politpoprawność level over 9000.
1. Twierdź, że ktoś jest debilem
2. Szybko dodaj, że nie uważasz, że jest gorszy...
Choć w sumie jak się nad tym głębiej zastanowić to to równanie może być prawdziwe...
#lewackalogika
@ErikSkurveson: Tracisz. Zakład Pascala bazuje na błędnych założeniach, a nawet idąc tylko naukami Kościoła - właśnie próbujesz grać z Bogiem o własne zbawienie, to chyba pycha prawda :)
Ja w święta z koszyczkiem nie biegałem, do kościoła
Modlitwa nie wyklucza pracy i nauki przed matura...
@marfi: szkoda, że nie widziałeś jak wygląda pielgrzymka kolejarzy każdego roku w listopadzie xD Trzeźwi to są tylko Ci co idą z sztandarami.
Co roku na Stradom wbija 15 pociągów z kolejarzami, którzy już imprezę zaczynają w pociągu i potem śpią w tych wagonach. Oj dzieje się ( ͡° ͜ʖ ͡°)