Wpis z mikrobloga

Będę przenosił numer i potrzebuje jakiegoś abo na czas nieokreślony z nielimitowanymi rozmowami i internetem min 10GB także w roaming EU. I tu pytanie jak z zasięgiem i obsługą klienta w tych sieciach (czy nie doliczają jakiś dziwnych dopłat). Bo cena 25 czy 29 zł nie robi mi różnicy.
#redbullmobile #plush #njumobile
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aurii: Plush ABO to dobra decyzja. Za 25 zł miesięcznie na czas nieokreślony otrzymasz nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz 10 GB Internetu, który rośnie wraz ze stażem. Tak to wygląda:

+ 2 GB od 4 pełnego okresu rozliczeniowego – razem 12 GB,
+ 2 GB od 7 pełnego okresu rozliczeniowego – razem 14 GB,
+ 2 GB od 13 pełnego okresu rozliczeniowego – razem 16 GB,
+ 4 GB od 26 pełnego okresu rozliczeniowego – razem
  • Odpowiedz
  • 0
@Specjalista_Plus tak mam właśnie to na mysli. Możecie w takim razie jakoś przekonać mnie do waszej oferty skoro w niuu jest 20 GB na Star na 2 nr a w duet chciałbym wejść z wujkiem który dosłownie nie używa internetu w komurce ? Czyli. Ale 20 gb było by na mnie. Oczywiście cena też przemawia za niuu 38 zl za 2 nr gdzie w pluszu jest 40. Jeszcze chciałbym zapytać czy
  • Odpowiedz
@Smutas: Jeśli skorzystasz z Plush ABO Duet za 20 zł miesięcznie (czas określony), to otrzymasz nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y oraz 15 GB Internetu. W ramach tej oferty będziesz mógł bezpłatnie korzystać z serwisów takich jak: Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp.

Dodatkowo będziesz miał przez 3 miesiące YouTube bez limitu danych, a po upływie tego okresu otrzymasz 10 GB/miesięcznie na przesyłanie i odbieranie danych w ramach tego serwisu.

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz
  • Odpowiedz
  • 0
@Specjalista_Plus tak i podpisać umowę na 2 lata. Konsultacji wprowadzili już mnie i mojego wujka w błąd podczas przedłużania umowy . No ja miałem mieć na 18 doładowań a wyszło 24 a wujek na 24 a wyszło 26. Tak oczywiście to nasza wina bo nie czytamy tego co podpisujemy ale słowne ustalenia też były inne. Np konsultant mówi że umowa będzie na 24 miesiące ale nic nie mówi o pozostałych doładowania
  • Odpowiedz
  • 0
@Specjalista_Plus czyli uważacie że lepiej wiązać się umowal z wami niż nie wiązać się w ogóle i mieć możliwość przejścia do innej sieci szybciej niż po 2 latach gdy np będzie korzystniejsza umowa ?
  • Odpowiedz