Wpis z mikrobloga

  • 0
@raszidq nie, bo nie wiedziałem o tym, ale dopiero po zrobieniu poczytałem różne przepisy i podobno bardzo dużo wnosi ten kmin rzymski :D no ale już wiem, dziękuję :)

@Scorpjon w sumie taka prawda xD czuje się jak MASTERSZEF
  • Odpowiedz
  • 0
@wyindywidualizowana_blond_multipla ja się nie znam, robiłem to bez przepisu :D dodałem przecier pomidorowy i odrobinkę koncentratu ( ͡º ͜ʖ͡º) nie miałem pod ręką wystarczającej ilości pomidorów, jakbym mial, to bym zblendował z dodatkiem jakiejs bazylii, czy czegoś :D
  • Odpowiedz
@wyindywidualizowana_blond_multipla: do wszelkich dań poddawanych obróbce cieplnej najlepiej dawać pomidory z puszki/passate. Mają znacznie bogatszy smak. Jedyną zaletą świeżych jest to że są... świeże XD więc nie warto z nich korzystać do takich potraw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz