Wpis z mikrobloga

ele, czy myśleliście kiedyś o tym jak długo drogę wasze geny uczestniczyły w ewolucji, to jest setki milionów lat aby wszystko poszło w #!$%@? na waszej iteracji. Dopiero wy jesteście tak #!$%@?, że nie będziecie wstanie przekazać genów dalej. Czyż to nie fascynujące?
#przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
@moczarny o to byś się nauczył pisać, jak piszesz do ludzi? Koleś i to mowi ci laska, której pierwszym językiem był arabski. Weź się #!$%@? ogarnij i sklejaj zdania sensownie czy coś. To twój język do #!$%@?
  • Odpowiedz
@moczarny: chodzi o to, ze zrobiłeś literówkę, błąd ortograficzny, zjadłeś kilka przecinków, a do tego fraza "jak długo drogę wasze geny uczestniczyły w ewolucji" brzmi dziwnie i niepoprawnie.
Przede wszystkim jednak chodzi o to, że kobiety lubią się #!$%@?ć o szczegóły. :) pozdrawiam serdecznie

btw. też ostatnio o tym myślałam. Jestem schnącą gałązką na drzewie genealogicznym mojej rodziny... yeah!
  • Odpowiedz
@thymotka: a wszystko zaczęło się od jakichś prostych morskich organizmów, później, ryby, gady, ssaki, coraz bardziej inteligentne człekokształtne, wszyscy Twoi przodkowie dzielnie walczyli o przetrwanie... aż w końcu jeb, na Tobie kończy się cud życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz