Wpis z mikrobloga

#mocnyvlog
Jeszcze mam jedną sprawę, mówił ostatnio że na wakacjach w stanach przybrał +\-12 kg w przeciągu 2-3 tygodni, jest to dość mocno nie zdrowe i tak szybkie tempo przybierania masy powoduje że serce zacznie ciężej pracować jak i sam organizm, czy on tego nie wyczuł oraz nie poczuł żadnego bólu, kolega z siłowni jak mi opowiadał że podczas przyrostu masy doszło do tego że przybrał w miesiąc 6kg i wtedy czuł że taki przyrost na miesiąc jest dla niego i woli nie iść na rekordy w przystosuje masy.
Dziwię się że organizm szafy wytrzymał ten jego wyjazd oraz dalszy tryb życia. #kieleckiulaniec
  • 8
@astri jak pewnie przyuwazyles to coraz częściej ciężko oddycha na swoich filmach, myślę że jeszcze troche minie zanim organizm uzna że ma dosyć
@CptQRK: on po prostu nienawidzi sportu :) i wysiłku taka prawda nie chce się i już :) . Żeby zaczoł coś robić musiał by za nim jakiś morderca biegać czy coś bo inaczej nie ma możliwości . Atlas mu się spodobał bo macha i sobie tv oglada liczyć też mu się nie chce wiec sobie licznik zamontował . Bo liczenie przeszkadza w patrzeniu na tv :)
@CptQRK: 12kg w takim czasie to nie jest sam tłuszcz XD przecież w jakimś tam stopniu to woda, która zatrzymuje się w organizmie, najczęściej wtedy, gdy #!$%@? się za dużo soli.
Szafa po prostu nie zna słowa umiar, to dziecko zamknięte w ciele chorobliwie otyłego grubasa, jemu już pewnie nic nie pomoże, bo do niego nic nie dociera