Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +446
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +195
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Jeszcze mam jedną sprawę, mówił ostatnio że na wakacjach w stanach przybrał +\-12 kg w przeciągu 2-3 tygodni, jest to dość mocno nie zdrowe i tak szybkie tempo przybierania masy powoduje że serce zacznie ciężej pracować jak i sam organizm, czy on tego nie wyczuł oraz nie poczuł żadnego bólu, kolega z siłowni jak mi opowiadał że podczas przyrostu masy doszło do tego że przybrał w miesiąc 6kg i wtedy czuł że taki przyrost na miesiąc jest dla niego i woli nie iść na rekordy w przystosuje masy.
Dziwię się że organizm szafy wytrzymał ten jego wyjazd oraz dalszy tryb życia. #kieleckiulaniec
Komentarz usunięty przez autora
Szafa po prostu nie zna słowa umiar, to dziecko zamknięte w ciele chorobliwie otyłego grubasa, jemu już pewnie nic nie pomoże, bo do niego nic nie dociera