Aktywne Wpisy
ewa-m +273
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
Salido +223
Minął 16. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W komentarzu jeszcze jedna fotka naziolka, sympatyka Pawełka.
#nacjonalizm #narodowcyhitlerowcy #nazi #faszyzm #neuropa #polityka
Ale ja napisałem że totenkopf nie jest wyłącznie symbolem nazistowskim. W tym wypadku akurat jest.
Polscy żołnierze czasami dopinali sobie czaszki zabitych Niemców.
Swego czasu peokuratura zaczęła badać sprawę koszulek na podlaskim marszu Wyklętych, umorzyła jednak śledztwo gdy jeden z organizatorów przedstawił im dowody na to że był to popularny symbol żołnierzy AK na tych terenach.
Genralnie to nic. Chciałem tylko pokazać że każdy symbol ma wiele znaczeń i to że czaszka noszona przez kilka lat przez nazistów nie oznacza że jest symbolem tylko nazistowskim.
@Tiwaz: o #!$%@?, dziękuję łaskawco, że pozwalasz mi dopiero wtedy ocenić coś za "złe". Miłosierny wśród niesprawiedliwych!
( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja tylko dla porzadku chcialem sprostowac te twoje brednie. Napisz rozprawke o sierpie i mlocie oraz koszulkach z marksem czy czegewara.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-koszulka z symboliką organizacji Blood and Honour (międzynarodowe stowarzyszenie miłośników austriackiego akwarelisty i 'zamawiania pięciu piw', założone przez Iana Stuarta Donaldsona),
- czarna flaga z logo Szturmowców (gości od haseł o "białej Europie braterskich narodów" na ostatnim Marszu Niepodległości),
-flaga z SS-mańskim totenkopfem położonym na swarzycy i logiem nazipogańskiego pułku "Azow" - na ss-mańską modłę
@Mannaz_Isaz_Raido_Kaunan_Othala: w domyśle miałem polskich skinheadów przecież :)
@rajet: A polscy to bardziej krzyż celtycki z falangą kombinują...
Dobra, nawet, jeśli uznamy, że Szturmowcy to "tylko" polska odmiana białych suprematystów CAŁKOWICIE PRZYPADKOWO nawiązująca do Trzeciej Rzeszy, to jednak koszulka BiH-u, "uśmiechnięty" totenkopf SS wrzepiony w środek słowiańskiej swarzycy, zestawienie loga pułku "Azow" z Orłem Białym i skrojenie tarczy z tym ostatnim symbolem na modłę Waffen-SS wyczerpuje chyba wszelkie wątpliwości co do 'wyznania' politycznego pana z powyższych zdjęć.
@Tiwaz: To jak wyjaśnisz istnienie polskiego narodowego socjalizmu (powstałego niezależnie od jego niemieckiego odpowiednika) w dwudziestoleciu międzywojennym? ( ͡º ͜ʖ͡º)