Wpis z mikrobloga

• 0
@MagicznyToudi mam kogoś nie akceptować bo jest gruby? XDD P-------------e się do czyjegoś wyglądu- to jest dopiero bieda umysłowa. Dopóki nie forsuje i nie propaguje takiego stylu życia, wmawiając, że jest odpowiedni dla zdrowia, to wszystko jest w porządku. Może odrazu zaczniemy zssyłkę do Stanów każdego kto Ci nie pasuje?
  • Odpowiedz
  • 0
@MagicznyToudi Jeżeli nie jest szkodliwy społecznie, to czemu miałbym go nie akceptować? Prawdziwe p---------e to wykluczanie ze społeczeństwa każdej jednostki która Ci nie podpasowuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@MagicznyToudi Świetne porównanie stary. Zwłaszcza, że sam Ci nadmieniłem, że nie mówię o jakiś obsranych bezdomnych co walą wóde na klatce, tylko zwyczajnie o osobach które w wyniku jakiś życiowych perturbacji skończyły na ulicy. Co twoim zdaniem powinno się zrobić z takimi ludźmi? Utylizować? Proszę Cię, dawno nie spotkałem tak smutnego człowieka xDD
  • Odpowiedz
@soapchuck:

sam Ci nadmieniłem, że nie mówię o jakiś obsranych bezdomnych co walą wóde na klatce

No właśnie nie zrobiłeś tego, a nawet jeśli byś to zrobił, to byłoby to całkowicie nielogiczne, skoro ja podałem jeden przykład, a ty się odnosisz do innego, który sam wymyśliłeś.
Wgl ciekawe masz pojęcie słowa menel- zwykły bezdomny XDDD jednak większość ludzi używa tego słowa, w kontekście ludzi pokroju gohy magical(czyli niekoniecznie bezdomnych, a ludzki
  • Odpowiedz