Aktywne Wpisy

O2O2122 +75
Właśnie odebrałem mojego msi raider ge66! rtx 3070ti, I9 12900h, 360hz, 1tb ssd, i 16gb ddr5 za 6650zł, to chyba dobry deal?
#pcmasterrace #laptop #chwalesie
#pcmasterrace #laptop #chwalesie

podpatrywacz +143
zdałem dzisiaj na c+e, pisze to bo nie mam komu się pochwalić
#przegryw
#przegryw

jak wiemy od dziś nie można po prostu najechać na swój awatar by rozwinąć menu bo podobno naprawili menu usdostępnij
to w 10 minut jeb... napisałem monkey pacza
$('.avatar')[0].addEventListener("mouseover", function(){$('.avatar')[0].click();});bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ( @a__s @m__b )
rozwiązanie jak widać ch... kijowe bo wymaga jQuery, są przypadki że nie pyka jak trzeba itd
ale pitole nie będę tego dłużej naprawiał. mam nadzieje że są tu ludzie co ich brak tej funkcjonalności na tyle boli że usuną jquery i poprawią buga, by działao tak jak wcześniej.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Hatespinner <<- ten ma mnie na czarno
@Lookazz:
no sort of pacz jest btw
@WuDwaKa mam to poprawiać by było ładnym pełnowymiarowym dodatkiem czy walić to i kręcimy imbę przy pomocy tej linkjki (jako osoba mocno na czarno potrzebuje hehe tuby)
dwa, wykop pokazal juz dawno temu ze polozyli #!$%@? na rozwiajenie serwisow i doją ile sie da zanim #!$%@? upadnie, nie maja juz checi i pomyslu na rozwoj tego, takimi propozycjami tylko zasmiecasz tagi