Aktywne Wpisy
szcz33pan +897
dziś podany był szybki Szacunek inflacyjny GUS:
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
wiem_wszystko +42
Ludzie już zapomnieli jakie przekręty i afery były za PO. Teraz byle hejtować, cokolwiek PiS nie chce wprowadzić to od razu marsz i strajkowanie, nie ma znaczenia, że potem razem głosują tak samo. Niesamowita sprawa w debacie politycznej w Polsce jest taka, że PO ma przyzwolenie na cokolwiek tylko dlatego, że PiS miał gorszy czas ostatnio i kilka złych decyzji, że tak powiem PR. W ogólnym rozrachunku to są dobry rządy, komisja
Dla mnie wszyscy Ci patostreamerzy to jeden wielki gnój i współczuję dzieciakom, którzy żyją życiem tych internetowych celebrytów i ekscytują się ich aferkami, zamiast zająć cię w tym czasie czymś pożyteczniejszym/ciekawszym. Swego czasu można się było z nich pośmiać (gdy np. Seba wkładał łeb do farby albo grubas "gościł" widzów z petardami pod oknem o 2 w nocy), ale kompletnie nie rozumiem fenomenu oglądania obecnych streamów tych nudnych patusów, na których przez większość czasu zamulają na fotelu/kanapie i opowiadają kolejne bajeczki, byleby tylko wyłudzić więcej hajsu od naiwnej gimbazy. Dymy Panie! DYMY!!!
Za moich czasów cały dzień odliczałoby się minuty do wieczornego meczu CL, któremu zresztą poświęcone byłyby chyba wszystkie przerwy w dniu następnym. Kiedy ja chodziłem do gimnazjum to dzieliliśmy się na fanów Juve - Ajaxu, Widzewa - Legii, Manchesteru - Bayernu, a nie Rafonixa - Magicala, Boxdela - Gurala... Gwiazdy XXI wieku...
#patostreamy
#danielmagical
Powoli uodparniam się na tych trolli i przestaję ich karmić, odpowiadając na ich wpisy - po prostu je ignoruję. Nie ma sensu tracić czas na rozmowę z gimbusami, dla których gapienie się na nudnego patusa zamulającego na kanapie to świetna rozrywka, a każdy kto ośmieli się ją skrytykować - od razu musi być fanem innego internetowego patocelebryty.
Cóż... Mam nadzieję, że za kilka lat ta dzieciarnia choć trochę