Aktywne Wpisy
Kwas747 +453
W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
ElPrimo +5
Cześć, mam 18 lat i od razu mówię, że jestem kompletnym laikiem i pierwszy raz cokolwiek o motocrossie dowiedziałem się wczoraj, ale stwierdziłem, że kupuje i nikt mnie przed tym nie zatrzyma XD
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
- Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie?
-jak wygląda sprawa z jazdą po lesie? Rozumiem, że bede go musiał jakoś tam przetransportować, bo z dojazdem nie ma szans?
- Przed jakąkolwiek próbą jazdy samodzielnej, polecacie się zapisać do
jak nie wplaciles, nigdy donejt, albo niewplaciles donejt na stream na ktory narzekarz, to niemasz prawa do komentowania ze niby nuda
to jak gra jak piracisz sciagasz za darmo zamiast placic to niemasz prawo komentowac ze np. slaba
u mnie kumple wplacaja duzo donejtow i nigdy nikt nienarzekał na daniela
jeden, wogule chwalil sie kiedys ze zbieral chyba 2 miesiace niekupowal czipsow, ani gier na stream, ani nic i wplacil 500 złotych łacznie a ma 12 lat czyli widzicie jakie mial wyżeczenie a wy tylko umiecie gadac a nawet donejt za 3 zlote nie dacie
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
czteee ryyyy