Aktywne Wpisy

Antorus +1164
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +87
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz

Generalnie chciałbym sobie kupić głośniki BT i przy okazji korzystać z nich z lapka.
Problem w tym, że BT w lapku wysiadło już dawno i w ogóle dzieją się rzeczy niestworzone #pdk
Próbowałem całkowicie odinstalować a później zainstalować najnowsze sterowniki, ale to nie dałoby nic.
Laptop ani nie wykrywa, ani nie jest widoczny dla innych urządzeń - parowanie nie jest możliwe.
Lista urządzeń bluetooth w ogóle się nie włącza.
Jakieś porady?
Model: Lenovo Z510, win 7 64
#bluetooth #lenovo #problem #komputery #komputer #pytanie #it
Komentarz usunięty przez autora
@Psiake: właśnie nie, korzystam już z 5 lat z tego laptopa z 5 lat i z takowym się nie spotkałem
próbowałem różne - ze strony lenovo, jak i te podpowiedziane przez Driver Easy
generalnie coś jest grubo nie tak, bo nawet pasek z urządzeniami i drukarkami nie chce mi się wczytać
Kilka lat temu miałem problem z wifi, po zainstalowania PROSetu przestało zrywać połączenie, ale BT się #!$%@?ł, wtedy wywaliłem na to lachę bo go nie potrzebowałem
przywykłem
@Psiake: jedziem dalej
@Psiake: wiem, ale nie mogę nic zrobić, bo pasek ładuje mi się w nieskończoność
Pisze z Linuxa, tutaj BT dziala - zarowno odbieram jak i wysylam pliki, a urzadzenie jest widoczne i da sie je parowac
Nie mam niestety polskich znakow XD
Pozdrawiam
Btw - moge sobie zachowac tego Linuxa na karcie pamieci? xD
Czy z kazdym kolejnym wlaczeniem bede tracil dane?