Aktywne Wpisy

Znalazłem w Internecie to zdjęcie bez podpisu, ale zgaduję, że to przystojni kawalerowie z nocnej.
źródło: kawalerowie
Pobierz
Melkovva_ +3
Opowiadam mojej bratanicy z którą kiedyś żyłam jak z siostrą co się o------o że rodzina nie chce mnie znać i zastanawiam się czy laska udźwignie to wszystko.
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭

Pojechałem po kursie MAG do Belgii do roboty
Spawania nie uswiadczysz - remonty cystren - spawanie w stylu - " po c--j lico jedziesz z tym no ... przetopem
No trudno mysle sobie przyda mi sie taka szkola zycia gdyby nie ten k---a dzien dzisiejszy
Przychodzi szef, patrzy na rece - ok niech sobie patrzy
A ten nie wiadomo dlaczego - "Ty polski smieciu dlaczego robisz w rekawiczkach ( szlifierka ) " po czym wytargal mi te rekawiczki z dloni i kazal robic bez ( caly szfil wedrowal na dlonie )
I tak ten SZEF stal nade mna przez cale 12 godzin i pilnowal abym tych p----------h rekawic nie zalozyl i raz za razem wyzywajac od polskich smieci etc
Na sam koniec roboty p--------l mnie mlotkiem w udo bo jego zdaniem za slabo sie schylam ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
I tak sie zasatanawiam czy jutro mu przejechac ta kątowką po mordzie czy z pokora i spokojem znosic to jego p---------e ?
A i tak bylo powaznie- nie zmyslam
#pytanie #praca #spawanie #spawanie
K---a moja pierwsza robota za.granica a gorzej niz w Polsce. ( ಠ_ಠ)