Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
waldemar-w +2
Mirki, mieszka ktoś na psim polu?
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Format:
PRO/SEMI/AM/ROOKIE - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
*wszystko sie teraz uploaduje
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
źródło: comment_QR5lq8E5DkrQbRlLtt5U8OcUdGLEBYGY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
PRO - prorok1394 - 41:48/ t9 rainey curve - prorok po moim błędzie podejmuje niebezpieczną próbę wejścia 2W w t9 w efekcie podcinając mi tyłek
Przepraszam i karę przyjmuję na klatę.
Aby nie być dłużnym, raportuje zawodnika ManiacMike który w tym samym
I również raportuję kierowcę ManiacMike który wjechał w tył samochodu YANIcom widziałem z tyłu :D
Raportuję:
PRO - Maciek-Halon - 43:43 discord głosowy wyścigowy - złamanie (podkreślonego na czerwono) punktu nr. 7 regulaminu sezonu X "KOMUNIKACJA GŁOSOWA - obrażanie innych zawodników będzie surowo traktowane i moze
@maciek-halon: > I również raportuję kierowcę ManiacMike który wjechał w tył samochodu YANIcom widziałem z tyłu :D
Tego typu zgłoszenia nie będą brane pod uwagę. Prosimy o stosowanie się
1:50
YANI.com
Zamknięcie i zepchnięcie z toru - potem jeszcze 2 poprawki. Nimby nic wielkiego ale Lap1 Turn1 - słabo.
https://www.youtube.com/watch?v=mpB5zAAMco4
2:09
Johny
Uderzenie w @SPEEDMAN i wypchnięcie nas obu poza tor /spin - spadek na koniec stawki
https://www.youtube.com/watch?v=210RRCJWUpY
Koniec końców głupia,
Drouser | HRT
Bardzo niebezpieczny powrót na tor ze żwiru mimo że zapewne widział że pełno graczy jedzie. Zamiast spokojnie najpierw z brzegu toru potem gdy sie już rozpedzi wrócić na linie jazdy to on odrazu dawaj! hura! na środek. Ścigałem się z baggikiem jechałem praktycznie obok niego, on zdążył uciec a ja niestety w drousera i zniszczyłem sobie debiut w PRO :( Prosze o jakąś karę, w ramach nauki dla
Arkadiusz Małecki
Po nerwowym wyjściu z T5 ląduję prawą stroną auta na poboczu, więc wpadam w mały poślizg i ratuję auto poprzez 'wahadło'. Przypadkowo wbija się we mnie Sadek, ale był to na tyle lekki strzał że kontynuuje wahadło i jadę dalej. Niestety, Sadka odbija w lewo, a nieumiejętne wyminięcie go w wykonaniu Arkadiusza powoduje karambol na prostej między T5 i T6, a w efekcie ląduje kilka pozycji niżej z pokiereszowanym
EDIT:po starcie w tym samym miejscu dostałem strzała od cb
PRO > kj5d > 1:48
Zawodnik @kj5d nie zachował na starcie należytej ostrożności, z impetem na pałę wciska się od wewnętrznej próbując wygrać wyścig na 1 zakręcie, wypychać mnie na zewnętrzną co sprowokowało iż miałem kontakt z @lucjan-prochnica który na szczęście jest kierowcą z górnej półki i nikt nie ucierpiał, po czym na samym zakręcie znów kj5d mnie atakował 2-3 razy w tył prowokując aby mnie obróciło...
#acleague
PRO > ManiacMike > 4:26
Zawodnik ManiacMike @prodgidy na końcu drugiego kółka, na ostatnim zakręcie w lewo (11) sprzedaje mi b---ę z tyłu, po czym wylatuję z toru na pułapkę żwirową, tracąc kilka pozycji, a auto doznało uszkodzeń, w wyniku czego kolejne kółko było b.słabe, a i następne nie najlepsze...
https://youtu.be/IgnozSYMZnw#t=04m44s