Wpis z mikrobloga

Wzrosty więc jest szansa dojść do głosu jak z bólu dupki janusze cichają.

Każdy kto "zainwestował" w BTC inaczej niż przez to że wierzy w technologie potem ma wahania emocjonalne przy wzrostach i spadkach. Ludzie co macie po 13 lat zrozumcie że niektórzy w tym ja śledzą tą technologię od 2010 i dopiero we wczesnym 2017 zdecydowałem się na kupno. Nie widzę innej drogi niz wiara w technologię inaczej PO CO WAM BTC? Jak chcecie spekulować to są przecież zakłady bukmacherskie albo coś innego co Wam dostarczy rozrywki emocjonalnej za te 300pln kieszonkowego.

Beka jak Pawlo hejtujecie a on Wam próbuje wbić do głowy najskuteczniejszą taktykę. Przecież jak technologia nie wypali to każdy z nas straci kasę, a na razie cieszcie się że macie możliwość uczestniczenia w projekcie.

P.S. nocoinerzy jak to chwyci to co powiecie dzieciom jak się zapytają "tata a czemu Ty bitka nie kupił jak się jeszcze w fiatach płaciło "?

Trzy złote rady dla Was ode mnie:
1) lepiej żałować że się spróbowało niż w ogóle nie spróbować
2) Inwestujcie tyle ile możecie stracić bo inaczej jesteście podatni na manipulacje
3) Jeśli chodzi o spekulacje w krypto to jest zazwyczaj inaczej niż się spodziewamy lub spróbujemy przewidzieć :)

Jak dla mnie i tak już jest zajebiscie, patrząc na rozwoj tecnologii. Patrzcie przyszlosciowo Mirki, trzymajcie się ciepło ale z chłodną głową!

#bitcoin i tylko #bitcoin
  • 12
Jeśli chodzi o spekulacje w krypto to jest zazwyczaj inaczej niż się spodziewamy lub spróbujemy przewidzieć :)

@Ironizer: no jak się nie umie spekulować. Bez doświadczenia oczywiście zwykle się traci.
@Ironizer: mam cumpla z dawnych lat, który za BTC mogł opłacić cały rok (to było około 10 lat temu) serwera CS 1.6, wyobrażasz sobie jaki on teraz musi miec ból dupy? Nie polecam nikomu by doświadczył takiej sytuacji ale jego historia moze nauczyć wielu ludzi, ze technologia sie rozwija i rynek jej potrzebuje wiec to jest jedyna słuszna inwestycja
@cyberpunkbtc: „około” nie mogłem sprecyzować, bo to było lata temu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale sytuacja prawdziwa, ostatnio odezwał sie do mnie i od razu spytałem o sytuacje BTC, nie odpisał juz :/
@Ironizer:

uważaj się za wielkiego fana technologii

przez SIEDEM lat nie wydaj nawet złotówki na technologię w którą wierzysz

kurs lekko drgnął z pozycji 35% ATH

wysraj post o wierze, pękających dupach, noncoinerach

wypisz 3 gównoporady na poziomie 13 latka

???

brak profitu - jesteś błaznem

śledzą tą technologię od 2010 i dopiero we wczesnym 2017 zdecydowałem się na kupno

iks #!$%@? de
@kosikos87: człowieku ja nie mialem pieniędzy na inwestycję jako uczeń a później z problemami sadowymi przy wejsciu w dorosle życie nawet nie wiesz w jakiej sytuacji byłem a gdzie mowa o inwestycjach.

Mówię do Januszy ktorzy nie zapoznają się z technologią a pakują w nią wszystkie wolne środki.

Nie wiem czy jesteś dzieckiem bogatych rodziców czy jednym z tych ignorantów ale którymś na pewno skoro Cię mój post tak zabolał.

Tutaj
Jak chcecie spekulować to są przecież zakłady bukmacherskie albo coś innego co Wam dostarczy rozrywki emocjonalnej za te 300pln kieszonkowego.

@Ironizer: Różnica jest prosta. Ja bym w życiu nie zagrał w lotka albo u bukmachera. W przypadku BTC stosunek ryzyka do zysków jest według mnie kilka rzędów wielkości korzystniejszy dla użytkownika. Btw, gdybym teraz sprzedał to i tak już mam zysk na poziomie kilku tysięcy procent.

Choć co do spekulacji vs
@grucha_88: gdybyś zacytował resztę zdania to byłoby wiadome że chodzi o to, że i spekulacja krypto i granie na bukmacherce to taki sam nonsens, a nie o zrównanie spekulacji krypto z bukmacherką.

Ale jeśli alegoria nie trafiona to cieszę się że już w kwietniu udało mi się uzyskać tytuł dzbana roku :D