Aktywne Wpisy

WielkiNos +64
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow

A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #

Każdy kto "zainwestował" w BTC inaczej niż przez to że wierzy w technologie potem ma wahania emocjonalne przy wzrostach i spadkach. Ludzie co macie po 13 lat zrozumcie że niektórzy w tym ja śledzą tą technologię od 2010 i dopiero we wczesnym 2017 zdecydowałem się na kupno. Nie widzę innej drogi niz wiara w technologię inaczej PO CO WAM BTC? Jak chcecie spekulować to są przecież zakłady bukmacherskie albo coś innego co Wam dostarczy rozrywki emocjonalnej za te 300pln kieszonkowego.
Beka jak Pawlo hejtujecie a on Wam próbuje wbić do głowy najskuteczniejszą taktykę. Przecież jak technologia nie wypali to każdy z nas straci kasę, a na razie cieszcie się że macie możliwość uczestniczenia w projekcie.
P.S. nocoinerzy jak to chwyci to co powiecie dzieciom jak się zapytają "tata a czemu Ty bitka nie kupił jak się jeszcze w fiatach płaciło "?
Trzy złote rady dla Was ode mnie:
1) lepiej żałować że się spróbowało niż w ogóle nie spróbować
2) Inwestujcie tyle ile możecie stracić bo inaczej jesteście podatni na manipulacje
3) Jeśli chodzi o spekulacje w krypto to jest zazwyczaj inaczej niż się spodziewamy lub spróbujemy przewidzieć :)
Jak dla mnie i tak już jest zajebiscie, patrząc na rozwoj tecnologii. Patrzcie przyszlosciowo Mirki, trzymajcie się ciepło ale z chłodną głową!
#bitcoin i tylko #bitcoin
@Ironizer: no jak się nie umie spekulować. Bez doświadczenia oczywiście zwykle się traci.
XD dzban roku 2018
@Ironizer: Pisałem niedawno to samo: https://www.wykop.pl/wpis/30972777/zrozumcie-w-koncu-mirki-daje-wam-dobra-rade-do-ciu/
iks #!$%@? de
Mówię do Januszy ktorzy nie zapoznają się z technologią a pakują w nią wszystkie wolne środki.
Nie wiem czy jesteś dzieckiem bogatych rodziców czy jednym z tych ignorantów ale którymś na pewno skoro Cię mój post tak zabolał.
Tutaj
@Ironizer: Różnica jest prosta. Ja bym w życiu nie zagrał w lotka albo u bukmachera. W przypadku BTC stosunek ryzyka do zysków jest według mnie kilka rzędów wielkości korzystniejszy dla użytkownika. Btw, gdybym teraz sprzedał to i tak już mam zysk na poziomie kilku tysięcy procent.
Choć co do spekulacji vs
Ale jeśli alegoria nie trafiona to cieszę się że już w kwietniu udało mi się uzyskać tytuł dzbana roku :D