Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +13
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hej, jak pewnie kilka osób zauważyło, ostanie weekly wypuściłem piątek wieczorem, niestety musiałem poprawić kilka błędów, więc liste zmian publikuje dopiero po dzisiejszej poprawce
- Dodałem importer czarnych list. Lokalną czarną liste można zsynchronizować poprzez Ustawienia -> Zarządzaj czarną listą -> Przycisk synchronizacji w prawym górnym rogu. Pytanie o zsynchronizowanie czarnej listy pojawi się też przy każdym logowaniu do aplikacji.
Dzięki temu jestem w stanie manualnie filtrować i ukrywać treści znajdujące się na czarnej liście - każdy wpis zablokowanego użytkownika / zablokowanego tagu zostanie ukryty i zwinięty.
- Dodałem opcje ukrywania wpisów / komentarzy zielonek @D3v0
- @Kroguc stworzył nowy widok paska dodawania komentarzy.
- Poprawiłem crashowanie aplikacji przy wchodzeniu w linki na mirko @wigr @czandler_bing
- Youtube i reszta wspieranych portali otwiera się teraz w wbudowanym playerze bezpośrednio z linków
- Poprawiłem błąd z vimeo
- Poprawiłem błąd z opisami banów @gazetapl @gazetapl2
- Poprawiłem wyświetlanie daty założenia konta u zielonek
- Poprawiłem losowe wywalanie apki
- Poprawiłem błąd z pustymi czarnolistami #!$%@?ącymi importer @czopka
- Poprawiłem błąd z aplikacją działającą bardzo wolno na niektórych urządzeniach
- Poprawiono aktualizator (Niestety na niektórych telefonach link nie otwiera się poprawnie, pewnie android coś blokuje z linkami bezpośrednio do apk)
#otwartywykopmobilny jest teraz moim tagiem autorskim, dzięki temu łatwiej będzie znaleźć link do GooglePlay nowym użytkownikom ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ograniczyło to też trochę spam pod tagiem
Wersja weekly: https://github.com/feelfreelinux/WykopMobilnyWeekly/releases/tag/0.7.3.7
Repo na githubie: https://github.com/feelfreelinux/WykopMobilny
Adres paypal do dobrowolnych darowizn: https://paypal.me/WykopMobilny/
Proszę o zgłaszanie błędów pod tagiem #owmbugi
#android #otwartywykopmobilny #wykop #kotlin
@SmallCaracan: jest jeszcze dodatek do chroma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udało mi się zainstalować weekly 0.7.3.7
Nakładka która blokowała na ekranie przycisk instaluj to był Twilight. Ale i tak musiałem odinstalować poprzednią wersję, ponieważ wyświetlało mi komunikat aplikacja nie została zainstalowana.
Trochę muli ten wbudowany odtwarzacz YouTube. Dźwięk przerywany i czesto rozjechany względem obrazu. Tak jak czasem się dzieje odpalając YouTube w przeglądarce. Nie odpowiedziałeś na (czyjeś wcześniejsze) pytanie: w jakiej jakości odtwarza filmy ten player?
Jak pamiętam to będziesz
Pierwszy temat jest blady bo już tam zajrzałem.
Cienko to wygląda
Białek z oficjalną też się do tego przyczynił.
Na 8.4 cala w oficjalnym gniocie, czcionka ma niecałe dwa milimetry i nawet aplikacje zwiększające dpi nie mogły tego zmienić.