Aktywne Wpisy

Lardor +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +41
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

coinpaprika
To taki coinmarketcap rozszerzony o eventy, informacje o teamie, tagi (mam nadzieje, że działają), ATH, i kilka mniejszych bajerów. Nie kieruje coinpapriki dla traderów, raczej dla osób chcących zbudować sobie pewną fundamentalną wiedzę na temat coina.
Na tą chwilę tzw. MVP (minimum viable product), wiele rzeczy może jeszcze nie działać, nie ma jeszcze wersji mobilnej niestety, a niedługo dojdzie dużo funkcjonalności pozwalających zupełniać profil coina przez społeczność, będą też newsy, recenzje youtuberów a docelowo platforma dla ICO i kilka innych rzeczy.
Dajcie znać czy przydatne. Jakby ktoś chciał wziąć udział w tym projekcie, chętnie pogadam na priv (Poznań lub zdalnie).
źródło: comment_uWNCU0X84W0izx7EeYddeB0RGzTHX8PQ.jpg
Pobierzfajnie wyglada, zalinkuje albo "sie podlacze" jak moje ruszy.
Dobrze byloby uniezaleznic sie od CMC, bo... wiadomo czemu.
Komentarz usunięty przez autora