Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@WonszUmyslu miałam leki od 2 tygodni, ale nic nie pomagają, nie mam jak się dostać do swojego lekarza, bo daleko (i tak jak widać nie umie leczyć hehe) a oddychać nie mogę i się duszę i kaszle że aż rzygam xD
przyjmą mnie czy nie warto iść? xDD

@smilen23 z tym Poniatowskiego to internet coś mi pokazuje, że tam tylko z zębami i ze złamaniami
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WonszUmyslu antybiotyk, jakieś dwa leki na alergie, thiocodin, bo rodzinna nie wiedziała z czego mi się to bierze więc #!$%@? dojebmy wszystko xDD
nie no żeby po łeło dzwonić to bym musiała być już umierająca

• Odpowiedz
@gfgfgfa nie idź na poniatowskiego bo odeśle Cię z kwitkiem tam niema ogólnego, idź do wojewódzkiego jedynki na Chopina, jest tam calodobowa i swiateczna pomoc lekarska, jak przejdziesz przez bramę to po prawej jest szyld. Ewentualne w normalnych godzinach to do pierwszej lepszej przychodni, wszędzie Cię przyjmą, na Chopina od 19
  • Odpowiedz
@WonszUmyslu
Cytat ze strony WSPR:
"Przy WSPR w Rzeszowie isnieje Izba Przyjęć (dawne ambulatorium chirurgiczne).
Izba Przyjęć działa całodobowo, w każdy dzień tygodnia.Do Izby Przyjęć zgłaszają się pacjenci głównie z urazami (skręcenia, stłuczenia, złamania i skaleczenia).

Lżejsze przypadki zaopatrywane są na miejscu. Izba Przyjęć dysponuje nowoczesną pracownią RTG. W przypadku cięższych urazów, pacjenci kierowani są do odpowiedniego
  • Odpowiedz