Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +59
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +655
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
Normiki już się szykują na majówkę, już załatwiają, już rezerwują domki, hotele, miejsca wypoczynkowe. Zostały tylko 22 dni.
Będą się świetnie bawić, RUCHAĆ, jeść dobre rzeczy, spożywać ALKOHOL, palić PAPIEROSY, wdychać MARICHUANĘ, wstrzykiwać inne NARKOTYKI. Na poniższym zdjęciu poglądowym mamy parę zakochańców robiących zdjęcie na INSTAGRAMA i FEJSBUKA, dzięki któremu wszyscy będą wiedzieć jak świetnie się BAWIĄ, a konsekwencji odbywają STOSUNKI PŁCIOWE
#przegryw #normictwo #stulejacontent #gownowpis
normiki będą się RUCHAĆ ??? Bardzo zaskakujące.
A ci ze zdjęcia to jakie narkotyki sobie wstrzykują? Pewnie w tym koszyku białym mają koks a w drugim piguły.
Zakochanego po uszy rozpiera szczęście, chce mu się żyć – tańczyć, śpiewać, krzyczeć z radości! Czuje się jak "na haju". Taki stan euforii zawdzięczasz FENYLOETYLOAMINIE(w skrócie PEA). Działa ona jak NARKOTYK, ale nie jest szkodliwa dla organizmu, a niektórzy fizjolodzy uważają jej skład za chemiczną formułę miłości. Wystarczy spojrzenie osoby, którą kochasz, dotyk, a nawet sama myśl o obiekcie uczuć, a już dostajesz nową "działkę" narkotyku. To dzięki temu możesz