Aktywne Wpisy
x3noN +117
#rozdajo
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Pan_Z +326
Widzieliście kiedyś aby Azjaci z dalekiego wschodu odstawiali takie akcje jak we Francji? No ja też nie. Tacy np. Wietnamczycy to przykład wzorowego imigranta. Nie żebrają o zasiłki, nie handlują dragami tylko podciągają rękawy i #!$%@?ą. Szybko się asymilują i robią pyszne żarcie. Zależy im, aby ich dzieciaki były wykształcone i kulturalne.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
Przed nami bitwa 100 najpopularniejszych* aktorek z całego świata
Która okaże się najładniejsza według wykopu? To wszystko zależy od was!
ELIMINACJE
BITWA NR 23
1. Natalie Dormer lat 36
2. Natalie Portman lat 36
3. Nicole Kidman lat 50
#bitwaaktorek
Która jest najładniejsza?