Wpis z mikrobloga

Na #zakazhandlu jączą najbardziej gimbusy, którym i tak rodzice robią zakupy. Nie rozumiem jak dorosły człowiek może nie potrafić przygotować zakupów na wolną niedziele. #takaprawda
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gonzo123: No nie wiem równie dobrze niech wprowadza godzine policyjną o 22 bo i tak tylko gimbusy się szlajają wieczorami. Zakaz handlu to rak.
  • Odpowiedz
@Gonzo123: Ja nie mam miejsca w ogóle na większe zakupy, więc muszę z dnia na dzień kupować jedzenie. Do tego codziennie pracuje do 23, więc bezsens. A, więc jak chce w niedziele zjeść kotlecika to muszę w sobotę rano kupić i będzie mi musiał leżeć całą sobotę i połowę niedzieli zanim go zjem a jednak wolałbym świeże :)
  • Odpowiedz
Nie rozumiem jak dorosły człowiek może nie potrafić przygotować zakupów na wolną niedziele

@Gonzo123: A ja nie rozumiem jak dorosłemu człowiekowi można czegoś zabraniać, a on się jeszcze z tego cieszy. Serio, gdzie jest sens w zgadzaniu się na kolejne zakazy? Aż tak bardzo nie chcesz sam o sobie decydować?
  • Odpowiedz
  • 9
@Gonzo123 sam chyba jesteś gimbusem skoro brak ci wyobraźni, że ktoś może nie mieć czasu na planowanie zakupów, ale spoko, jak skonczysz mentalne gimnazjum i zaczniesz mieć więcej obowiązków i raz czy drugi się w------z to może się zastanowisz: w imię czego?
  • Odpowiedz
  • 10
@Gonzo123 Bo k---a plany moga sie zmienic. Bo miala byc hujowa pogoda ale jest zajebista i nie kupie karczku na grilla jak lubie, tylko musze z---------c do zabki po hujowa kielbase. Jakim trzeba byc dzbanem zeby to popierac to ja nawet nie
  • Odpowiedz