Na #zakazhandlu jączą najbardziej gimbusy, którym i tak rodzice robią zakupy. Nie rozumiem jak dorosły człowiek może nie potrafić przygotować zakupów na wolną niedziele. #takaprawda
@Slucham_psa_jak_gra_: pracuje w każda sobotę do 17. Co chce zjeść świeże? Kurę czy krowę? Bo wcześniej to sam unikał kurę w niedziele rano na rosół xD
@Gonzo123: Ja nie mam miejsca w ogóle na większe zakupy, więc muszę z dnia na dzień kupować jedzenie. Do tego codziennie pracuje do 23, więc bezsens. A, więc jak chce w niedziele zjeść kotlecika to muszę w sobotę rano kupić i będzie mi musiał leżeć całą sobotę i połowę niedzieli zanim go zjem a jednak wolałbym świeże :)
Nie rozumiem jak dorosły człowiek może nie potrafić przygotować zakupów na wolną niedziele
@Gonzo123: A ja nie rozumiem jak dorosłemu człowiekowi można czegoś zabraniać, a on się jeszcze z tego cieszy. Serio, gdzie jest sens w zgadzaniu się na kolejne zakazy? Aż tak bardzo nie chcesz sam o sobie decydować?
@Gonzo123 sam chyba jesteś gimbusem skoro brak ci wyobraźni, że ktoś może nie mieć czasu na planowanie zakupów, ale spoko, jak skonczysz mentalne gimnazjum i zaczniesz mieć więcej obowiązków i raz czy drugi się w------z to może się zastanowisz: w imię czego?
@Gonzo123 Bo k---a plany moga sie zmienic. Bo miala byc hujowa pogoda ale jest zajebista i nie kupie karczku na grilla jak lubie, tylko musze z---------c do zabki po hujowa kielbase. Jakim trzeba byc dzbanem zeby to popierac to ja nawet nie
Albo chce zjeść świeże.
Co chce zjeść świeże? Kurę czy krowę? Bo wcześniej to sam unikał kurę w niedziele rano na rosół xD
Komentarz usunięty przez autora
Oh wait..
@Gonzo123: A ja nie rozumiem jak dorosłemu człowiekowi można czegoś zabraniać, a on się jeszcze z tego cieszy. Serio, gdzie jest sens w zgadzaniu się na kolejne zakazy? Aż tak bardzo nie chcesz sam o sobie decydować?
Komentarz usunięty przez moderatora
"hurr normalny czlowiek zalatwia swoje sprawy przed 18 i potrafi wszystko zaplanowac chrum"?
@Gonzo123: A popierają go też same gimbusy, bo skoro im to nie przeszkadza to oznacza, że i tak są uzależnieni od zakupów rodziców XD