Aktywne Wpisy
armagedon444 +318
#nieruchomosci
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
xena_x +19
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
#pytanie #gry
@x1280: spróbuj narzucić ogranicznik fpsów i/lub vsynca
@tommie-182: dzięki, spróbuję
skoro OPowi wyświetla 60 to obstawiałbym mimo wszystko jakiś screen tearing, dlatego zaleciłem włączenie vsynca.
a, tak tak
Sory, myślałem że zalecasz mu wyłączenie vSynca, żeby mniej cięło, co teoretycznie przyniosłoby odwrotny efekt
@x1280: jak tam, podziałało coś?