Aktywne Wpisy
2fac +39
Tak wygląda desperacja.
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
KonwersatorZabytkow +108
Pijcie ze mno kompot Mireczki. Dzieci nie mam wcale - kolejny raz od lat jadę z różową na weekendowy wypad w Bieszczady BEZ DZIECI (ʘ‿ʘ)
W domu cisza i spokój 24/h 7 dni w tygodniu, wychodzę z domu kiedy chcę, robię co chcę i kiedy chcę.
A na starość kupię sobie robota z AI który będzie mu podawał szklankę wody.
To jest życie.
#antynatalizm #childfree
W domu cisza i spokój 24/h 7 dni w tygodniu, wychodzę z domu kiedy chcę, robię co chcę i kiedy chcę.
A na starość kupię sobie robota z AI który będzie mu podawał szklankę wody.
To jest życie.
#antynatalizm #childfree
Przykładowo 40 000 druków PCC + 40 000 czynnych zali wszystko w formacie A4 to koszt papieru to około 400 zl + koszt druku(prąd,tusz,amortyzacja drukarki) no i jeszcze waga to będzie +/- 400 kg.
Niech na jeden urząd będzie tylko 5 takich osób to już ponad 2 tony dokumentów...
Zamiast kopalni Bitocoinów, będziemy mieć Urzędowe Pola Drukarkowe i potem sytuacje typu:
"Stefan trzeba papier do drukarki załadować, podjedź no wywrotką. Sektor 17B drukarka C77371 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty #bitcoin
Taki atak DDoS na US to by było coś :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@wedfknjskvn: Raczej chodzi o to, żeby ułatwić :)